leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6975 RON

1 USD = 4.1192 RON

1 GBP = 5.3305 RON

1 XAU = 170.2283 RON

1 AED = 1.1214 RON

1 AUD = 2.9602 RON

1 BGN = 2.4018 RON

1 BRL = 1.0983 RON

1 CAD = 3.1066 RON

1 CHF = 4.1441 RON

1 CNY = 0.6079 RON

1 CZK = 0.1837 RON

1 DKK = 0.6293 RON

1 EGP = 0.2302 RON

1 HUF = 1.4745 RON

1 INR = 0.0579 RON

1 JPY = 3.7645 RON

1 KRW = 0.3669 RON

1 MDL = 0.2402 RON

1 MXN = 0.2160 RON

1 NOK = 0.4829 RON

1 NZD = 2.7866 RON

1 PLN = 1.0943 RON

1 RSD = 0.0397 RON

1 RUB = 0.0620 RON

1 SEK = 0.4579 RON

1 TRY = 0.7696 RON

1 UAH = 0.1472 RON

1 XDR = 5.7408 RON

1 ZAR = 0.2981 RON

Editia 6954 - 25 apr 20:39

„Află adevărul despre jackpoturi! noroc sau păcăleală?” (P)

Autor:

Publicat la 16 mai 2018

„Află adevărul despre jackpoturi! noroc sau păcăleală?” (P)

Dorinţa jucătorilor pasionaţi de „păcănele” este aceea de a câştiga cât mai mult sau măcar de a-şi recupera banii pierduţi, de aceea ei urmăresc de regulă avantajele oferite de sălile de jocuri pentru a le alege pe acelea care le oferă cât mai mult iar valoarea jackpotului este un criteriu important pentru ei.
Concurenţa pe piaţa jocurilor de noroc este foarte mare, la fiecare colţ de stradă găseşti o sala de jocuri sau de pariuri sportive cu aparate şi pentru a-şi atrage jucători fiecare organizator trebuie să găsească o metodă prin care să le ofere ceva în plus. Putem spune că jackpot-urile au apărut ca urmare a dorinţei acestora de a-şi fideliza clienţii şi a-i recompensa. La rândul lor, jucătorii nu pot rezista tentaţiei şi sentimentului pe care-l trăiesc în vânarea unui astfel de premiu, care, de multe ori, le poate aduce un câştig la care nu au visat vreodată.
 
Premiile acordate prin jackpot au mai multe nivele şi valori, dar întotdeauna au acelaşi  mecanism de calcul. De aceea mulţi dintre jucători sunt interesaţi de modul în care se acordă jackpot-urile de către organizatorii de jocuri de noroc şi se întreabă adesea dacă aceştia sunt corecţi în acordarea lor, dacă nu cumva aceste câştiguri de tip jackpot pot fi manipulate şi acordate după bunul plac al şefului de sala.
Jucătorul trebuie să ştie că valoarea jackpotului va fi mereu afişată, acesta e foarte uşor de detectat, de obicei pe un ecran mare, luminos, strident colorat, plasat cel mai adesea în centrul sălii.  Unul din factorii cheie de care trebuie să ţină cont atunci când joacă la aparate de tip slot machine cu jackpot este că trebuie să plaseze pariul minim necesar pentru a avea şansă de câştig – este dezvăluirea făcută de un specialist în domeniul jocurilor de noroc, Dragoş Buriu, Chief Executive Officer – Newton, The Force of Gaming.
 
Tot Dragoş Buriu dezvaluie că sălile de jocuri au început să utilizeze sisteme care conectează sloturile pentru a obţine date automatizate centralizate şi pentru a concepe modalităti de recompensare a clienţilor fideli sau cu rulaje foarte mari. Tot prin intermediul unui astfel de sistem sunt organizate şi premiile de tip jackpot, numai că acel sistem nu trebuie să permită organizatorului să acorde acel premiu după bunul plac.
Se speculează că sunt săli de jocuri în care jackpot-ul se câştigă doar de clienţii fideli sau numai după ce au introdus o anumită suma de bani. Aceste probleme apar la sălile care folosesc un sistem de jackpot cu o reputaţie îndoielnică şi care pot fi manipulate prin diverse metode: jackpoturile sunt resetate exact înainte să ajungă la suma la care trebuie să se câştige, nu se respectă algoritmul random de acordare şi se intervine asupra lui pentru a se câştiga la un anumit aparat sau sunt excluse anumite aparate din participarea la jackpot.

Dacă ţinem cont că pe piaţă din România sunt foarte multe săli de jocuri care aparent oferă aceleaşi servicii, singura modalitate pentru un jucător de a-şi creşte şansele la câştigarea unui jackpot ar fi să nu se limiteze doar la a întra în prima sala de jocuri şi la a introduce bani în aparat. Indiferent de sala în care alege să joace, este foarte important să observe modul în care este tratat şi seriozitatea organizatorului vis-à-vis de clienţii săi. Prin urmare, o firma care se respectă va pune nevoile clientului pe primul plan, de aceea şi partenerii cu care el va lucra vor fi dintre cei mai serioşi şi mai buni. Primul şi cel mai important partener al unei săli este firma care furnizează sistemul prin care sunt acordate jackpoturile.
Unul dintre furnizorii de jackpot de pe piaţă din România este sistemul de monitorizare NEWTON, primul sistem din ţară care a obţinut certificarea unui auditor internaţional din domeniul jocurilor de noroc şi care atestă că acesta respectă toate cerinţele legale. Sistemul NEWTON este programat să ofere jackpot-urile în mod complet random, la întâmplare; tot ce contează în câştigarea unui jackpot ţine doar de respectarea betului minim impus de organizator şi de norocul jucătorului în momentul în care apasă butonul de start. Mai mult, fiecare slot conectat la sistemul NEWTON are în spate un sistem de calcul bine stabilit. Asta înseamnă că există o regulă clară în acordarea bonusurilor şi a jackpot-urilor într-un mod corect faţă de jucător.
Deci, pentru a câştiga nu ai nevoie decât de noroc pentru că nu există reguli ascunse în funcţie de care se câştigă, aici ne referim la ore exacte, momente ale zilei, persoane care au mai jucat sau suma de bani introdusă până în acel moment. Oricând intri într-o sala ce foloseşte sistemul de Jackpot NEWTON, indiferent de sumele jucate până atunci vei avea aceleaşi şanse de câştig pe care le are orice jucător al sălii respective.
 
Ştim cu toţii, când vine vorba de sloturi nu există garanţii cu privire la câştigurile pe care le vom obţine dar cu siguranţă pot fi oferite într-un mod cinstit. Ne dorim o informare corectă a jucătorilor şi ii sfătuim pe aceştia chiar să întrebe responsabilul sălii pe care o frecventează cine este furnizorul sistemului de Jackpot. Dacă nu li se vor furniza aceste informaţii pot oricând verifica în colţul din dreapta jos al ecranului pe care este afişat jackpotul, dacă acolo vor vedea sigla NEWTON este o garanţie pentru ei că jackpotul în acea locaţie este organizat şi acordat într-un mod corect”, declară Dragoş Buriu.

+2 -2

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotional