leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.7320 RON

1 USD = 4.1950 RON

1 GBP = 5.2698 RON

1 XAU = 191.0198 RON

1 AED = 1.1421 RON

1 AUD = 2.9511 RON

1 BGN = 2.4194 RON

1 BRL = 1.1213 RON

1 CAD = 3.2205 RON

1 CHF = 4.2702 RON

1 CNY = 0.6102 RON

1 CZK = 0.1848 RON

1 DKK = 0.6338 RON

1 EGP = 0.2523 RON

1 HUF = 1.4525 RON

1 INR = 0.0612 RON

1 JPY = 3.8902 RON

1 KRW = 0.3558 RON

1 MDL = 0.2368 RON

1 MXN = 0.2215 RON

1 NOK = 0.4918 RON

1 NZD = 2.8223 RON

1 PLN = 1.1093 RON

1 RSD = 0.0402 RON

1 RUB = 0.0669 RON

1 SEK = 0.4480 RON

1 TRY = 0.7344 RON

1 UAH = 0.1629 RON

1 XDR = 5.8103 RON

1 ZAR = 0.3017 RON

Editia 7005 - 15 iul 19:55

Câteva ore până la marea deschidere a ediţiei 2018 a Cerbului de Aur

Autor: Adina CHIRVASĂ

Publicat la 29 august 2018

Ultimele detalii au fost deja stabilite, artiştii sunt pregătiţi, publicul este aşteptat, să înceapă show-ul!

Câteva ore până la marea deschidere a ediţiei 2018 a Cerbului de Aur

Mai sunt doar câteva ore până va fi deschisă oficial ediţia aniversară a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018, o ediţie în an de Centenar al României Mari, dar şi ediţia care marchează 50 de  ani de existenţă ai evenimentului.
„Cerbul de Aur este un brand deosebit de important pentru TVR, pentru România şi pentru Braşov. Este un eveniment complex, care presupune un efort colectiv uriaş. Mulţumesc autorităţilor locale, Primăriei, Consiliului Judeţean pentru acest parteneriat care se desfăşoară în condiţii foarte bune, dar şi locuitorilor Braşovului pentru că sunt alături de noi la acest eveniment”, a declarat Smaranda Vornicu, directorul festivalului.
„Suntem cu toţii alături în acest proiect şi doresc să le mulţumesc tuturor pentru implicare. Sunt optimist că vom avea o ediţie memorabilă, aşa cum se cuvine momentului aniversar pe care îl marcăm. Braşovul şi braşovenii merită acest Festival!”, a declarat George Scripcaru, primarul Municipiului Braşov.
„Pentru Braşov, Festivalul Cerbul de Aur este cel mai important eveniment organizat în anul aniversării Centenarului. Mă bucur că echipa TVR a filmat postcard-urile concurenţilor în judeţul Braşov, promovând obiectivele turistice care sunt prezentate şi în aplicaţia Braşov Tourism, recent lansată de Consiliul Judeţean”, a declarat Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Accesul, până la 20.20
Pe tot parcursul Festivalului, publicul poate intra în arenă de la ora 18.45, porţile urmând a se închide la ora 20.20, întrucât este un eveniment televizat. Pentru accesul în Piaţa Sfatului sunt amenajate 14 porţi şi 4 puncte de acces A, B, C şi D – trei în strada Mureşenilor şi unul în strada Apollonia Hirscher. Astfel, pentru spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25, recomandarea organizatorilor este de a folosi intrarea din strada Mureşenilor, cea mai apropiată de scenă, iar cei care au bilete cu locuri plasate începând de la rândul 26 au la dispoziţie celelalte trei intrări. Accesul la locurile din tribună se face pe scările care se află în spatele tribunei.
Abonamentele trebuie păstrate pe toată perioada Festivalului, accesul se va face zilnic, pe baza acestui document. Spectatorii care ies din arenă vor primi o brăţară care va avea culori diferite în fiecare zi.

Fără umbrele, chiar dacă plouă!
Ediţia din acest an vine cu reguli mai stricte pentru spectatori. Cea mai importantă este faptul că publicul este rugat să nu vină cu umbrele, chiar dacă va ploua. Recomandarea este să-şi ia pelerină de ploaie. Organizatorii motivează interdicţia prin faptul că evenimentul va fi unul televizat.
De asemenea, în arenă este interzisă intrarea cu mâncare, băutură sau chiar spray-uri sau parfumuri. Sunt interzise şi selfie-stick-urile, precum şi aparatele de fotografiat. Toate acestea sunt detaliate în Regulamentul festivalului, postat pe site-ul evenimentului – cerbuldeaur.ro.

40 de poliţişti şi 40 de jandarmi
Pe tot parcursul derulării festivalului, la datorie, în Piaţa Sfatului vor fi 40 de poliţişti, dintre care 20 rutieri, care vor asigura măsurile de fluidizare a traficului în zonă. Vor mai fi şi 40 de jandarmi care vor asigura liniştea şi ordinea publică, iar ISU va fi prezent în Piaţa Sfatului cu angajaţi şi voluntari echivalenţi unei subunităţi – 30 de persoane, plus un echipaj de tip C (cu medic) şi un altul de tip B, două autospeciale, una cu apă şi spumă. În plus, vor fi prezenţi 3 medici de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Recomandare: fără maşini
Pentru a nu se crea probleme în trafic, poliţiştii recomandă spectatorilor să vină în Piaţa Sfatului cu mijloacele de transport în comun. Dacă totuşi vin cu maşina, sunt sfătuiţi să nu staţioneze în zona Pieţei Sfatului şi să caute loc de parcare din timp, pentru că la momentul evenimentului vor fi greu de găsit.


Autobuzele RAT de pe opt linii vor circula până la 00.30
Pentru cei care aleg mijloacele de transport în comun, sunt opt linii care vor avea program prelungit, pentru a putea prelua spectatorii la finalul evenimentului. Astfel, în perioada 29 august – 02 septembrie a.c., autobuzele de pe liniile 1 (spre zona Craiter - Triaj), 2 (spre zona Tractorul - Rulmentul), 4 (spre zona Toamnei – Gara CFR), 6 (zona Gemenii - Saturn), 17 (zona Dârste - Noua), 20 (Poiana Braşov), 31 (spre zona Carpaţilor – Valea Cetăţii) şi 50 (spre zona Şchei – Pe Tocile) vor circula şi în intervalul 23.30 – 00.30, conform orarelor obişnuite al zilelor lucrătoare.
De asemenea, în fiecare zi de festival, înaintea începerii spectacolelor, RATBV va monitoriza şi adapta capacitatea de transport de pe liniile care se îndreaptă spre capătul de linie Livada Poştei la cererea existentă, pentru a asigura deplasarea spre Centrul Vechi al Braşovului în condiţii cât mai bune.
RATBV SA reaminteşte clienţilor săi faptul că plata călătoriilor cu mijloacele de transport în comun se poate realiza şi cu telefonul mobil (smartphone) prin intermediul aplicaţiei 24pay. De menţionat şi faptul că bilete sau carduri de călătorie se pot achiziţiona şi de la automatele amplasate în staţiile Livada Poştei şi Teatrul Dramatic.

 


Puţine bilete la Cerb
„Interesul pentru această ediţie este foarte mare. Se vând sute de bilete, înainte de începerea evenimentului. Sunt deja seri sold-out, cum este cea din 31 august, iar celelalte sunt aproape sold-out, astfel că îi sfătuim pe cei care doresc bilete să se grăbească. De asemenea, cei care au rezervări şi încă nu au făcut confirmarea, îi rugăm să ia o decizie, pentru că solicitarea de bilete este crescută”, a precizat, ieri, Smaranda Vornicu.
În total, la Cerbul de Aur sunt disponibile 5.461 de locuri. Bilete sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua partenerilor săi: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta si Humanitas. De asemenea, de ieri, a fost deschis un punct de vânzare şi la Muzeul Judeţean de Istorie.
Desfăşurat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, în anul Centenarului României şi semicentenarului Cerbului de Aur, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului, spectacolul România Centenar şi evenimente adiacente.
La jumătate de veac de la prima ediţie a Cerbului de Aur, pe scena Festivalului vor susţine recitaluri James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton şi vedeta Galei, Nicole Scherzinger.
Secţiunea concurs a Festivalului, va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre celelalte premii.
Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate de TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR HD, în perioada 29 august – 2 septembrie, de la ora 20.30.

 

Detalii, aici: Cerbul de Aur din 1968 îl găsiţi la Muzeul de Istorie

 

Foto 1: Andrei Paul

+1 -1

Comentarii

rammstein

2018-08-29 07:18:02


jandarmii au fost echipati cu gaze??...pentru ca e foarte important acesti slugoi ai puterii sa fie dotati ca pentru razboi,cu pulane,gaze ,spary-uri,arme cu munitie reala si FOARTE IMPORTANT SA LI SA SPUNA CA SE DA O LOVITURA DE STAT LA BRASOV!!!!..

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie