leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6975 RON

1 USD = 4.1192 RON

1 GBP = 5.3305 RON

1 XAU = 170.2283 RON

1 AED = 1.1214 RON

1 AUD = 2.9602 RON

1 BGN = 2.4018 RON

1 BRL = 1.0983 RON

1 CAD = 3.1066 RON

1 CHF = 4.1441 RON

1 CNY = 0.6079 RON

1 CZK = 0.1837 RON

1 DKK = 0.6293 RON

1 EGP = 0.2302 RON

1 HUF = 1.4745 RON

1 INR = 0.0579 RON

1 JPY = 3.7645 RON

1 KRW = 0.3669 RON

1 MDL = 0.2402 RON

1 MXN = 0.2160 RON

1 NOK = 0.4829 RON

1 NZD = 2.7866 RON

1 PLN = 1.0943 RON

1 RSD = 0.0397 RON

1 RUB = 0.0620 RON

1 SEK = 0.4579 RON

1 TRY = 0.7696 RON

1 UAH = 0.1472 RON

1 XDR = 5.7408 RON

1 ZAR = 0.2981 RON

Editia 6886 - 18 ian 05:39

Celebra cafea cu Ganoderma se produce la Braşov

Autor: Ionuţ DINCĂ

Publicat la 23 martie 2017

O speranţă pentru toţi cei care au cancer, dar şi pentru cei care suferă de alte afecţiuni, ganoderma este o ciupercă benefică pentru organismul uman, care ajută la întărirea sistemului imunitar

Celebra cafea cu Ganoderma se produce la Braşov

Ganoderma este o ciupercă cunoscută şi sub numele de ciupercă reishi. Ea are un gust amar şi este folosită în medicina tradiţională chinezească de secole, datorită beneficiilor pe care le aduce organismului. Printre acestea, amintim: reducerea colesterolului, ţinerea sub control a tensiunii arteriale, reducerea inflamaţiilor, întărirea sistemului imunitar şi reducerea stării de oboseală. Ganoderma poate fi consumată în mai multe forme, însă una dintre cele mai populare este cafeaua cu ganoderma. Aceasta este o variantă mai sănătoasă a cafelei obişnuite, cu un conţinut mult mai scăzut de cofeină şi numeroase efecte benefice pentru organism.

Produsă la Braşov la un preţ accesibil
Cafeaua cu ganoderma era însă până acum un produs exclusivist, doar la îndemâna celor bogaţi, şi care se putea găsi doar prin intermediul unor structuri comerciale cu circuit închis. Produsul va fi de acum accesibil şi la noi în ţară pentru orice persoană. Compania Laboratoarele Merlin din Braşov a început deja producţia cafelei cu ganoderma, iar din discuţiile pe care le-am avut cu oficialii companiei, preţurile de comercializare a acesteia vor fi unele accesibile, respectiv la jumătate faţă de ceea ce există acum pe piaţă. Până acum, ganoderma era importată în România din diferite ţări din Asia, dar începând de săptămâna viitoare, după lansarea produselor vineri şi sâmbătă la Târgul de la Sibiu, producătorul braşovean Laboratoarele Merlin va începe distribuţia cafelei cu ganoderma pentru piaţa din Europa de Sud Est, la preţuri pe măsura puterii de cumpărare din această zonă.

Elixirul tinereţii care ne scapă de cancer
Datorită proprietăţilor ei curative, ciuperca mai este numită şi planta tinereţii sau elixirul eternităţii. Deseori utilizată ca imunostimulator pentru persoanele cu cancer (sau HIV), ganoderma s-a dovedit a fi un bun întăritor pentru organism şi un bun combatant al proliferării celulelor canceroase. În 2003, un studiu desfăşurat pe 34 de pacienţi în stadii avansate de cancer, a demonstrat o creştere semnificativă a celulelor T (celule ale sistemului imun cu rol important în prevenirea afecţiunilor autoimune) în urma administrării ganoderma de 3 ori pe zi - pe parcursul a 12 săptămâni. Un alt studiu, realizat în 2004, a arătat faptul că această ciupercă poate încetini răspândirea celulelor canceroase ale sânului. În laborator, ganoderma a fost folosită pentru a omorî celulele canceroase prin declanşarea apoptozei. Acest proces reprezintă, de fapt, moartea celulară programată, prin care celulele îşi declanşează propria distrugere, că răspuns la un anumit semnal.

Ne scapă şi de depresie
Cafeaua cu ganoderma este un energizant care îmbunătăţeşte oxigenarea creierului şi nu afectează producţia de serotonină, spre deosebire de alte băuturi energizante. Un nivel scăzut de serotonină conduce la o imunitate slăbită şi la stări de tristeţe sau chiar depresie. Totodată, Cafeaua obişnuită are un ph scăzut. Orice valoare a ph-ului care scade sub 7 indică aciditatea acelui produs. În vreme ce corpul se străduieşte să menţină un ph echilibrat, cafeaua obişnuită, cu un ph de 5.5, reprezintă o piedică în acest sens şi îngreunează procesul de asimilare a nutrienţilor. Cafeaua cu ganoderma are un ph care variază între 7.3 şi 7.5 şi îi permite corpului să regenereze în mod eficient celule şi să se detoxifice. Eliminarea toxinelor este un factor esenţial în procesul de slăbire, motiv pentru care cafeaua cu ganoderma este perfectă pentru dieta ta. În plus, ea este plină de antioxidanţi, substanţe care contribuie la întărirea sistemului imunitar.
Urmează ca începând de săptămâna viitoare Laboratoarele Merlin să înceapă distribuţia cafelei cu ganoderma în Europa de Est, urmând să anunţe şi unde se va comercializa pe piaţa braşoveană.

La ce este bun consumul de Cafea cu Ganoderma
- Sistemul nervos central: Boala Alzeimer (demenţa senilă), durere de cap, insomnie, distrofie musculară, neurastenie, tensiune sau durere de dinţi
- Sistemul cardiovascular: arteroscleroză, anemie, bolile inimii, hemoroizi, nivelul ridicat al colesterolului (LDL), hipertensiune (tensiune arterială ridicată), hipotensiune (tensiune arterială scăzută), flebită, fenomenul Reynaud, atacul cerebral.
- Sistemul digestiv: apetitul excesiv, constipaţia, diabetul, diaree, pietre la rinichi, gastroenterită, hepatită, regenerare hepatică, necroza ficatului, obezitate, ulcer.
- Sistemul endocrin: disfuncţia glandei suprarenale, dismenorea, libidoul (dorinţa sexuală) scăzută, disfuncţiile de erecţie, ciclurile neregulate şi simptomele menopauzei.
- Sistemul imunitar: alergia (anti-histaminic), disfuncţiile autoimune (ex. artrita reumatica, lupus) şi cancerul.

Laboratoarele Merlin, acreditate de instituţiile statului şi premiate cu distincţia „Golden Award”
Compania Laboratoarele Merlin a fost fondată şi este funcţională din anul 1999. Ea pune în practică rodul cercetărilor aprofundate ale Institutului de Terapii Complementare şi Prim Ajutor, iar distribuţia se realizează prin partenerii Laboratoarelor agreaţi teritorial, pe baza de contracte de distribuţie regionale sau locale. În componenţa de portofoliu a companiei se regăsesc numeroase brevete, invenţii şi mărci industriale ale prof. dr. Liviu Pandele. Laboratoarele Merlin au implementate în funcţionalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 şi ISO 20000 privind siguranţa alimentelor şi sunt autorizate de Direcţia de Sanatate Publică cu nr. 549/A/03.04.2014 şi Direcţia Sanitară Veterinară cu nr. 7123/20.05.2014. De asemenea, au primit pentru produsele sale premiul „Golden Award 2014” din partea Casei de Comerţ Balcanice şi Balkan Business Awards 2015. De asemenea, pentru produsele sale, în anul 2015, calificativul „Balkan Bio Product”, având implementate în cadrul activităţii de producţie standardele HACCP – SIGURANȚA ALIMENTELOR - ISO 22000, materiile prime având circuitul trasabilităţii asigurat pâna la producătorul agricol.

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotional