leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

1 CZK = 0.1794 RON

1 MXN = 0.2028 RON

Editia 6849 - 16 noi 21:20

COMUNICAT DE PRESĂ privind începerea proiectului „Dezvoltarea activităţii Eveniment Training SRL prin dotarea cu echipamente”

Autor:

Publicat la 25 aprilie 2018

EVENIMENT TRAINING S.R.L anunță semnarea contractului de finanțare nr. 1215/ 06.03.2018  pentru proiectul cu titlul ”Dezvoltarea activității EVENIMENT TRAINING SRL prin dotarea cu echipamente”, ce va fi implementat în Municipiul Brașov, Strada Ciobanului, nr.9A, județul Brașov.

Proiectul „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII EVENIMENT TRAINING SRL PRIN DOTAREA CU ECHIPAMENTE”, cod MySMIS 109490, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către EVENIMENT TRAINING SRL și are o valoare totală de 1.082.671,80 LEI, din care 727.815,00 LEI reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 06.03.2018- 31.12.2018.
Obiectivul general al proiectului este de consolidare a poziției pe piața locală și regională a Eveniment Training SRL în domeniul organizării evenimentelor recreative și distractive, a teambuilding-urilor. Obiectivul general al proiectului va fi atins prin îndeplinirea următoarelor obiective specifice:
» Creșterea capacității de organizare evenimente recreative și distractive: acest obiectiv va fi îndeplinit prin achiziționarea a 12 echipamente inovatoare în domeniul prestărilor de servicii recreative și distractive;
» Creșterea eficienței energetice prin utilizarea surselor regenerabile de energie: acest obiectiv va fi atins prin achiziționarea unui kit solar cu acumulator care va permite facilitarea utilizării dispozitivelor electronice folosite în cadrul evenimentelor de teambuilding, la locația de desfășurare a evenimentului recreativ prin utilizarea energiei solare care este transformată în energie electrică.
» Creșterea numărului mediu de salariați cu 3 față de numărul mediu înregistrat la finalul exercițiului financiar 2016 (1 angajați). Acest obiectiv va fi îndeplinit prin angajarea a 3 persoane cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, dintre care un loc de muncă va fi ocupat de către o persoană din categoria persoanelor defavorizate, în speță, o persoană care are vârsta peste 50 de ani sau care nu a avut un loc de muncă stabil remunerat în ultimele 6 luni, fara a limita însă accesul la angajare a persoanelor aflate în oricare dintre situațiile descrise in Ghidul solicitantului cu privire la ”persoane din categorii defavorizate”.

+1 -0

nu este nici un comentariu

banner promotionalbanner promotional