leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6975 RON

1 USD = 4.1192 RON

1 GBP = 5.3305 RON

1 XAU = 170.2283 RON

1 AED = 1.1214 RON

1 AUD = 2.9602 RON

1 BGN = 2.4018 RON

1 BRL = 1.0983 RON

1 CAD = 3.1066 RON

1 CHF = 4.1441 RON

1 CNY = 0.6079 RON

1 CZK = 0.1837 RON

1 DKK = 0.6293 RON

1 EGP = 0.2302 RON

1 HUF = 1.4745 RON

1 INR = 0.0579 RON

1 JPY = 3.7645 RON

1 KRW = 0.3669 RON

1 MDL = 0.2402 RON

1 MXN = 0.2160 RON

1 NOK = 0.4829 RON

1 NZD = 2.7866 RON

1 PLN = 1.0943 RON

1 RSD = 0.0397 RON

1 RUB = 0.0620 RON

1 SEK = 0.4579 RON

1 TRY = 0.7696 RON

1 UAH = 0.1472 RON

1 XDR = 5.7408 RON

1 ZAR = 0.2981 RON

Editia 6889 - 23 ian 20:37

Cursa ta sigură cu Uber, acum cu plata în numerar

Autor:

Publicat la 22 decembrie 2017

Cursa ta sigură cu Uber, acum cu plata în numerar

Atunci când trebuie să ajungi undeva, Uber te pune în mişcare. Cu Uber apeşi un buton şi un şofer partener ajunge la tine în câteva minute pentru a te conduce la destinaţie. Simplu, sigur şi convenabil. Sute de potenţiali pasageri şi-ar dori să încerce serviciul, dar sunt reticenţi să introducă un card bancar în aplicaţie sau nu deţin un card în acest moment. Pentru aceştia, Uber oferă acum opţiunea de a încerca serviciul plătind contravaloarea cursei în numerar.

Încerci serviciul UBER cu plata în numerar...

UBER a început ca o platformă 100% digitală şi, pe măsură ce s-a extins în ţările în care utilizarea cardului este mai redusă, a decis că deţinerea unui card nu trebuie să împiedice pe nimeni să încerce un serviciu sigur şi de încredere. Ca urmare, au introdus opţiunea de plată în numerar pentru a le permite tuturor să încerce serviciul, asigurându-se în acelaşi timp că experienţa rămâne neschimbată pentru utilizatorii care folosesc cardurile bancare. Acum opţiunea de plată în numerar este disponibilă şi pentru potenţialii utilizatori ai serviciului din România.

...şi te bucuri de 5 curse UBER gratuite dacă adaugi apoi un card BCR Visa în aplicaţie

Plăţile digitale sunt însă viitorul, aşa că Uber a încheiat un parteneriat strategic cu BCR pentru a încuraja utilizatorii să aibă încredere în plăţile electronice şi să le utilizeze zi de zi. Aşa s-a născut proiectul ”De la CASH la Card”: dacă plăteşti prima ta cursă Uber cu numerar şi introduci apoi în aplicaţie cardul tău BCR Visa, te bucuri de 5 curse Uber gratuite, în limita a 15 lei fiecare. În premieră pentru România, poţi folosi ca metodă de plată şi cardul tău prepaid.

Cum foloseşti opţiunea de plată în numerar?

- Deschide aplicaţia Uber
- Introdu destinaţia către care te îndrepţi în câmpul ”Unde mergi?”
- Apasă în partea de jos a ecranului (sub opţiunile Uber disponibile în oraşul tău) pentru a selecta metoda de plată. Dacă nu ai introdus un card bancar în contul tău, opţiunea de plată în numerar va fi selectată automat.
- Comandă o maşină. Un şofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a te conduce la destinaţie
- Când ajungi la destinaţie, şoferul partener va închide cursa iar suma finală de plată va fi afişată pe ecranul aplicaţiei şoferului tău partener.
- Atenţie! Suma finală de plată ia în considerare eventualele reduceri sau coduri promoţionale pe care le-ai introdus în contul tău de utilizator. De exemplu, dacă beneficiezi de o reducere de 10 lei la prima ta cursă Uber, iar pe ecranul aplicaţiei şoferului tău partener apare suma de 11 lei, înseamnă că valoarea totală a cursei este de 21 lei
- Plăteşte suma afişată pe ecranul şoferului partener. Şoferul partener îţi va da rest, dacă este cazul
- Vei primi un email cu sumarul cursei pe adresa asociată contului tău. Descarcă chitanţa pentru cursă apăsând pe link-ul ”Descarcă chitanţă” din partea de jos a email-ului
 
Cum te bucuri de cele 5 curse UBER gratuite?

- Adaugă cardul tău BCR Visa ca metodă de plată în contul tău de utilizator Uber (Află aici cum adaugi o metodă de plată)
- Beneficiezi automat de 5 curse Uber gratuite, în limita a 15 lei fiecare - acestea vor fi disponibile în contul tău în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la introducerea cardului tău BCR Visa, iar tu vei primi un email de confirmare atunci când pot fi folosite

Numerar sau digital, deplin transparent şi fiscalizat

Indiferent de metoda de plată aleasă, toate tranzacţiile pe platforma Uber rămân în continuare pe deplin transparente şi fiscalizate. Toate tranzacţiile cu numerar vor fi înregistrate digital şi vor fi contabilizate, iar utilizatorii vor putea descărca chitanţa din sumarul cursei primit pe email, după fiecare călătorie. Facturile fiscale pentru fiecare cursă sunt disponibile în contul online al fiecărui utilizator la http://riders.uber.com

În tot acest timp, experienţa digitală rămâne neschimbată

Dacă te numeri printre utilizatorii existenţi ai aplicaţiei UBER, experienţa ta rămâne neschimbată! Pasagerii existenţi Uber vor continua să călătorească simplu şi sigur, plătind cursele direct din aplicaţie, de pe cardul bancar asociat contului Uber. Toţi şoferii parteneri de pe platforma Uber acceptă atât curse plătite cu cardul, cât şi curse în numerar. Aceştia află modalitatea de plată pe care ai ales-o după ce urci în maşină şi porniţi către destinaţie.

Bine de ştiut

- Ai nevoie de un cont UBER activ pentru a putea comanda o maşină, chiar şi atunci când plăteşti în numerar
- Dacă alegi opţiunea de a achita cursa ta în numerar, verifică o estimare a tarifului cursei înainte de a comanda o maşină şi asigură-te că ai suficienţi bani la tine
- Tariful cursei nu poate fi achitat parţial în numerar şi parţial de pe card. Plata se face integral folosind metoda de plată pe care ai ales-o înainte de a comanda o maşină
- Nu poţi schimba metoda de plată în timpul cursei. Astfel, dacă ai ales opţiunea de a achita în numerar, va trebui să achiţi numerar la finalul cursei.
- Pentru a beneficia de cele 5 curse gratuite în cadrul programului ”De la CASH la CARD” va trebui să introduci cardul tău BCR Visa ca metodă de plată în aplicaţia Uber până pe 15 ianuarie 2018. Cele 5 curse Uber, în limita a 15 lei fiecare, pot fi utilizate până pe 30 ianuarie 2018. 

+2 -1

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotional