Curs BNR

1 EUR = 4.9761 RON

1 USD = 4.6567 RON

1 GBP = 5.7878 RON

1 XAU = 346.6114 RON

1 AED = 1.2678 RON

1 AUD = 3.0265 RON

1 BGN = 2.5442 RON

1 BRL = 0.9073 RON

1 CAD = 3.4036 RON

1 CHF = 5.0938 RON

1 CNY = 0.6426 RON

1 CZK = 0.1971 RON

1 DKK = 0.6673 RON

1 EGP = 0.0972 RON

1 HUF = 1.2649 RON

1 INR = 0.0559 RON

1 JPY = 3.0059 RON

1 KRW = 0.3389 RON

1 MDL = 0.2605 RON

1 MXN = 0.2744 RON

1 NOK = 0.4252 RON

1 NZD = 2.7633 RON

1 PLN = 1.1511 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0503 RON

1 SEK = 0.4287 RON

1 TRY = 0.1432 RON

1 UAH = 0.1179 RON

1 XDR = 6.1310 RON

1 ZAR = 0.2433 RON

Editia 8171 - 26 apr 04:34

De Crăciun, braşovenii vor putea lua „cina în cer”

Autor: Ovidiu VRÂNCEANU

Publicat la 31 august 2016

O masă de 750 de lei/persoană

De Crăciun, braşovenii vor putea lua „cina în cer”
Conceptul „Dinner in the sky” - un restaurant născut în Belgia şi prezent în 43 de ţări, care a fost adus în 2010 în România de către omul de afaceri Ovidiu Bărbier, va ajunge şi la Braşov cu ocazia Crăciunului. 
„Avem puţine evenimente pe an, nu ne dorim să facem un lucru comun cum a devenit în Germania, unde se ridică masa la orice fel de concert, pentru un shot de Jagermeister”, spune omul de afaceri. „Am aflat de afacere dintr-o întâmplare, am văzut o poză într-o revistă în avion şi mi-a plăcut foarte mult. L-am contactat pe proprietar şi în circa două luni şi jumătate am avut business-ul în România. Este o exclusivitate de 15 ani pe teritoriul unei ţări, nu poate fi o a doua platformă decât cu voia noastră. Este atât de bine protejat acest concept la Haga, fiecare element al ei, fiecare gândire, încât platforma nu poate fi copiată”, povesteşte antreprenorul, care a investit 250.000 euro în business-ul „Dinner in the sky”, investitie pe care a recuperat-o in trei ani.
 
22 de locuri în restaurantul suspendat
„Dinner in the sky” înseamnă practic o platformă de 9 metri lungime şi 6 metri lăţime, cu o masă de 5 tone cu 22 de locuri pe scaune şi 5 locuri în picioare în mijlocul platformei, care este ridicată în aer de o macara. Pe scurt, restaurantul în care îţi pui centura şi urci la cer.
Experienţa de a urca în restaurantul suspendat costă în funcţie de serviciul ales - 150 lei/persoană pentru cocktail in the sky, 400 lei/persoană pentru breakfast in the sky şi 750 lei/persoană pentru dinner in the sky.
Evenimentul Dinner in the sky este organizat o singură dată pe an, în general la sfârşitul verii pentru publicul larg (persoane fizice), iar în rest platforma este închiriată de companii pentru a celebra diverse evenimente. 
O zi de eveniment într-o locaţie „oarecare” costă 12.000-13.000 euro pentru 8 ore de ridicări efective, fără catering.
 
O persoană angajată să analizeze feţele oamenilor 
Pentru „Dinner in the sky” lucrează 11 persoane, din care 7 sunt angajaţi efectiv ai proiectului şi 4 ai firmei de macarale care ridică platforma. 
Printre acestea, este şi o persoană care analizează feţele oaspeţilor. 
„Este interzisă urcarea pentru persoanele în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor. Avem un om care analizează feţele oamenilor. Am interzis ochelarii de soare la Dinner in the sky ca să putem să vedem ochii oamenilor. E foarte important. În general, se spune că, în momentul în care un om se simte inconfortabil, se vede pe faţa lui acest lucru înainte de a i se face rău”, explică antreprenorul.
 
+1 -3

Comentarii

Ariciul

2016-08-31 10:54:06


Hai mai rammstein ca tot romani sunt si ei. Si daca am fi mai civilizati cu totii n-ar fi rau deloc.

rammstein

2016-08-31 07:12:48


poate asa mai ridica iasovul ....moldoveni,buzoieni,olteni....si restul brasoveni....si voi mai spuneti ca suneti ardeleni!!!>...

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie