Curs BNR

1 EUR = 4.9758 RON

1 USD = 4.6712 RON

1 GBP = 5.7677 RON

1 XAU = 354.4765 RON

1 AED = 1.2719 RON

1 AUD = 3.0068 RON

1 BGN = 2.5441 RON

1 BRL = 0.8970 RON

1 CAD = 3.4040 RON

1 CHF = 5.1247 RON

1 CNY = 0.6449 RON

1 CZK = 0.1969 RON

1 DKK = 0.6669 RON

1 EGP = 0.0971 RON

1 HUF = 1.2603 RON

1 INR = 0.0560 RON

1 JPY = 3.0182 RON

1 KRW = 0.3387 RON

1 MDL = 0.2597 RON

1 MXN = 0.2740 RON

1 NOK = 0.4241 RON

1 NZD = 2.7592 RON

1 PLN = 1.1519 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0500 RON

1 SEK = 0.4281 RON

1 TRY = 0.1433 RON

1 UAH = 0.1174 RON

1 XDR = 6.1419 RON

1 ZAR = 0.2447 RON

Editia 8168 - 23 apr 12:45

De încercat

Autor:

Publicat la 01 martie 2017

Un simplu ingredient şi legumele tale trase la tigaie vor fi mai savuroase ca niciodată.
Morcovii, conopida, broccoli, ceapa sau alte legume pe care le rumeneşti la tigaie se pot transforma în cea mai delicioasă mâncare, dacă pe lângă clasicele piper, sare şi ulei de măsline adaugi şi câţiva stropi de oţet. Aciditatea dură a oţetului va dispărea în timpul procesului de gătire, iar legumele vor prinde un gust dulceag şi cu personalitate, în acelaşi timp. Poţi folosi orice tip de oţet, de la balsamic până la cel de mere. Jamie Oliver e fan.
 

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie