leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6578 RON

1 USD = 3.9575 RON

1 GBP = 5.1941 RON

1 XAU = 152.4712 RON

1 AED = 1.0774 RON

1 AUD = 2.8774 RON

1 BGN = 2.3815 RON

1 BRL = 0.9771 RON

1 CAD = 3.0579 RON

1 CHF = 4.1276 RON

1 CNY = 0.5771 RON

1 CZK = 0.1817 RON

1 DKK = 0.6244 RON

1 EGP = 0.2210 RON

1 HUF = 1.4395 RON

1 INR = 0.0545 RON

1 JPY = 3.5127 RON

1 KRW = 0.3541 RON

1 MDL = 0.2353 RON

1 MXN = 0.2100 RON

1 NOK = 0.4872 RON

1 NZD = 2.6380 RON

1 PLN = 1.0821 RON

1 RSD = 0.0394 RON

1 RUB = 0.0600 RON

1 SEK = 0.4516 RON

1 TRY = 0.6364 RON

1 UAH = 0.1409 RON

1 XDR = 5.5582 RON

1 ZAR = 0.2774 RON

Editia 6811 - 25 sep 06:52

De încercat

Autor:

Publicat la 01 martie 2017

Un simplu ingredient şi legumele tale trase la tigaie vor fi mai savuroase ca niciodată.
Morcovii, conopida, broccoli, ceapa sau alte legume pe care le rumeneşti la tigaie se pot transforma în cea mai delicioasă mâncare, dacă pe lângă clasicele piper, sare şi ulei de măsline adaugi şi câţiva stropi de oţet. Aciditatea dură a oţetului va dispărea în timpul procesului de gătire, iar legumele vor prinde un gust dulceag şi cu personalitate, în acelaşi timp. Poţi folosi orice tip de oţet, de la balsamic până la cel de mere. Jamie Oliver e fan.
 

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotional