leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7075 - 23 oct 03:16

Doi americani au realizat un top al celor mai bune cafenele din Braşov

Autor:

Publicat la 15 martie 2017

Bloggerii Amy şi Nathan au petrecut mai mult de două luni în Braşov, timp în care au evaluat oraşul din mai multe puncte de vedere.

Doi americani au realizat un top al celor mai bune cafenele din Braşov

The Two Drifters, aşa se numeşte blogul a doi tineri americani, Amy şi Nathan, care şi-au făcut un job din a călători şi a scrie. În perioada sărbătorilor de iarnă, ei au petrecut mai mult de două luni în Braşov, căruia îi dedică o serie de articole pe blogul lor, arată BizBrasov.ro. Cei doi au făcut şi o recenzie a cafenelelor din oraşul de la poalele Tâmpei, locuri în care şi-au petrecut mare parte din timp punând texte pe blog. Tinerii au făcut un top şapte al celor mai bune cafenele, în care au invocat plusurile, dar şi minusurile. „Fiecare cafeanea merită să fie vizitată, mai ales datorită internetului super-rapid, în fiecare se află o reţea WIFI, iar preţurile sunt accesibile atât la cafea cât şi la mâncare”, a scris Amy pe blogul The Two Drifters. În top şapte se află în ordine următoarele cafenele din Braşov: Kafe Pub, Galleria – Art and Coffee, L’Etage, Hoff Cafe, Tipografia, Dr. Jekelius şi Cafeteca.

Kafe Pub
„Kafe Pub este prima cafenea pe care am încercat-o la Braşov, la recomandarea gazdei noastre, AIRBnd, şi am avut aşteptări mari. Pentru atmosferă, Kafe Pub primeşte o notă mare. Interiorul este decorat unic, cu obiecte vintage excentrice, puse pe pereţi sau la ferestre. (…) Chiar dacă Kafe Pub este pe lista noastră de favorite, nu merită chiar locul întâi. Ne pare rau, Kafe Pub! Stilul vostru minunat şi atmosfera relaxantă ne-a făcut să revenim la voi, dar sunt câteva lucruri care vă lipsesc. Chiar dacă aveţi un meniu variat, v-am dat nota 6 din zece la cafea”, au scris americanii în recenzia lor.

Galleria – Art and Coffee
„Meniul este foarte variat şi s-ar putea să fii copleşit de cât de multe variante ai. Ne-a plăcut tot ce am servit aici, de la simplul capuccino, pâna la cele mai deosebite latte-uri. Am apreciat foarte mult fancy latte şi chocholate syrup art. Au şi o varietate de cafele cu alcool, care sunt delicioase. Şi preţurile, ca în orice loc din Braşov, sunt fantastice. Băuturile pe bază de cafea sunt între 7 şi 16 lei. Nu vei plăti mai mult de 4 dolari pentru o cafea în Braşov – este unul dintre motivele pentru care am putut să gustăm multe feluri de cafea în timpul călătoriei noastre prin România”.

L’Etage
„L’Etage este o altă cafenea cu un decor uimitor. Pereţii sunt acoperiţi de cărţii şi partituri muzicale şi atmosfera este foarte europeană şi total magică. (…) L’etage este o cafenea confortabilă. Am lucrat multe ore în linişte aici. Pe lângă cafea bună, au şi o grămadă de vinuri şi sandvişuri, deci poţi să petreci aici câteva ore bune”.

Hof Cafee
„(…) Hof oferă, de asemenea, şi alte băuturi extraordinare pe lângă tradiţionala cafea, cum ar fi smoothies si sucuri proaspăt stoarse. V-aţi face o mare favoare dacă aţi încerca limonada de mere. De ce nu mi-a venit o asemenea combinaţie în minte? Limonada este completată de o tartă cu mere şi puţină scoţişoară. (…) Au şi mâncare. Am petrecut foarte mult timp la Hof şi ne-am bucurat deopotrivă şi de cafea şi de mâncare”.

Tipografia
„Trebuie s-o spunem! Tipografia pune cea mai bună muzică dintre toate cafenele din Braşov. Muzica relaxantă, care crează o atmosferă bună pentru a lucra. Şi locul este confortabil, plug-friendly, cu o atmosferă plăcută. Ce să comandaţi? Fac un capuccino fatastic, dar recomandăm, de asemenea, să căutaţi în meniu the classic american dessert”.

Dr. Jekelius
„Aceasta este cea mai tare cafenea din Braşov. De cum intri în cafeneaua Dr. Jekelius te simţi ca şi cum te-ai fi întors în timp. Este decorată ca o farmacie veche şi atmosfera este minunată. Se aude muzică veche (gândiţi-vă la Edith Piaf) şi  este cu adevărat o experienţă să bei o cafea aici. Această cafenea se află ascunsă pe una din străzile din centrul vechi al oraşului, Strada Michael Weiss”.

Cafeteca
„În fine, am ajuns la ultima noastră cafenea din lista, iar aceasta este cu adevărat cea mai bună: Cafeteca. Are cea mai gustoasă cafea din oraş şi cu sinceritate vă spunem că nu poate fi învinsă la acest capitol”.

Fascinaţi de urşii „creaturi folclorice”, care i-au colindat sub geam.


Branul, departe de a fi înfricoşător, spun americanii. E un drăguţ mic castel, unde, oficial, nu a locuit Dracula.


Prin cafenelele din Braşov, unde şi-au scris poveştile.

 

+3 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional