leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6586 RON

1 USD = 4.0976 RON

1 GBP = 5.2037 RON

1 XAU = 155.3364 RON

1 AED = 1.1156 RON

1 AUD = 2.9785 RON

1 BGN = 2.3819 RON

1 BRL = 1.0500 RON

1 CAD = 3.1211 RON

1 CHF = 4.1247 RON

1 CNY = 0.5938 RON

1 CZK = 0.1811 RON

1 DKK = 0.6248 RON

1 EGP = 0.2290 RON

1 HUF = 1.4388 RON

1 INR = 0.0583 RON

1 JPY = 3.6983 RON

1 KRW = 0.3625 RON

1 MDL = 0.2478 RON

1 MXN = 0.2147 RON

1 NOK = 0.4836 RON

1 NZD = 2.6970 RON

1 PLN = 1.0818 RON

1 RSD = 0.0395 RON

1 RUB = 0.0613 RON

1 SEK = 0.4452 RON

1 TRY = 0.7073 RON

1 UAH = 0.1481 RON

1 XDR = 5.6800 RON

1 ZAR = 0.2828 RON

Editia 6783 - 14 aug 17:42

Dunca pozează în miliardar la mare. Braşovul, plin de mesaje anti-PSD

Autor: Radu COLŢEA

Publicat la 18 iulie 2018

Dunca pozează în miliardar la mare. Braşovul, plin de mesaje anti-PSD

„Săracul” preşedinte PSD Braşov, fotografiat cu noul ceas de 15.000 de euro
Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, a fost marţi subiectul de senzaţie al presei centrale, cu pozele în care a fost surprins, la Mamaia, de paparazzii Cancan. „El e bossul Guvernului… Marius Dunca a apărut la mare cu ceas de 15 mii de euro, trabuc şi sacou fin de miliardar”, „Unul dintre cei mai «săraci» lideri PSD, atitudine de mafiot în cluburile din Mamaia: trabuc şi ceas de 15.000 de euro” sau „Draga de ANI, muncim şi noi ceva? Averea sfidătoare a ministrului Dunca” sunt doar două din titlurile articolelor care îl aveau ca personaj principal pe fostul ministru al Tineretului şi Sportului, care a avut o apariţie de senzaţie pe litoralul românesc, în weekendul care a trecut. Marius Dunca a reuşit să atragă toate privirile cu accesoriile sale scumpe, pe „plaja milionarilor” din Mamaia, „acolo unde şi-a făcut apariţia ca un adevărat bogătaş”. Îmbrăcat cu haine de firmă, pe care le-a asortat cu un ceas Roger Dubuis, estimat la peste 15.000 de euro, Dunca a reuşit să fure privirile tuturor. După câteva ore petrecute în compania unor prieteni pe o terasă, social-democratul a decis să mute locul distracţiei. Aşa că, după ce a trecut prin camera de hotel, unde şi-a schimbat garderoba, politicianul şi-a făcut apariţia la evenimentul grandios care a avut loc la Phoenicia Hotels, perla turismului românesc, acolo unde s-a deschis primul „Live Casino” de pe litoral. „Şi, cum obrazul subţire cu cheltuială se ţine, Marius Dunca a ales să poarte la evenimentul cu ştaif un sacou fin de miliardar, ce poartă semnătura unui designer renumit. Marius Dunca s-a distrat pe cinste alături de prietenii care îl însoţeau. După ce s-a delectat cu câteva băuturi fine, fostul membru al Executivului şi-a aprins un trabuc din care a pufăit de zor în timp ce se întreţinea cu amicii săi”, relatează jurnaliştii de la Cancan.
Un bun exemplu de investigaţie ANI, arată şi cei de la PSNews.ro, care fac un „inventar” al „averii sfidătoare” a lui Marius Dunca, ocupantul pentru câteva luni a portofoliului de la Tineret şi Sport. „Lipsit teoretic de vreo formă de venit consistent, se lăfăie în concedii de lux, petreceri exclusiviste, se înţoleşte de la mari case de modă, conduce bolizi de lux, poartă ceasuri de zeci de mii de euro. Nimeni de la ANI nu îl întreabă din ce bani?”, a fost întrebarea lansată în spaţiul public. Indiciile despre averea sa greu de justificat sunt numeroase. „Începem enumerarea chiar cu ce a recunoscut ministrul Dunca că deţine, fără să fi trecut în declaraţia de avere. Astfel, potrivit tolo.ro, acesta şi cu iubita lui Monica-Elena care ar fi «antreprenor» şi ar deţine compania Duna Mon, care în ultimii ani a făcut nici mai mult nici mai puţin 0 profit, şi-au permis în ultimii ani să aibă un penthouse într-o zona exclusivistă din Braşov, un BMW X5, un Audi A8 şi o motocicletă. Această avere este obţinută aşadar printr-o firmă cu profit cumulat 0 în ultimii ani prin intermediul prietenei, iar Dunca este politician angajat la stat. Mai mult, când este întrebat cum se descurcă cu 1.000 de euro pe lună, pretinde că l-a ajutat iubita şi cu apartamentul şi cu maşina. Îl cam contrazice Registrul Comerţului de unde reiese că iubita lui este un caz special, un antreprenor fără profit”, arată sursa citată.
Cât despre noul ceas de 15.000 de euro cu care a epatat la mare, pare să fie unul nou, având în vedere că, după cum ştim, în declaraţiile de avere se trec atât bijuteriile, cât şi obiectele care depăşesc suma de 5.000 de euro.

Foto: Cancan.ro

Drumul către PSD Braşov, pavat cu „lozinci”, marţi dimineaţă. O dedicaţie şi pentru „boss”: Dunca apără hoţia
Noaptea de luni spre marţi a fost una albă pentru braşovenii din comunitatea #rezist, care, după ce s-a terminat ploaia, au ieşit în stradă. De data aceasta nu au scandat, nu au blocat străzi, ci au scris cu cretă mesaje anti PSD în zone intens circulate din oraş. Au fost scrise mesaje pe strada Mureşenilor, în faţa sediului PSD, în Piaţa Sfatului, în Centrul Civic, pe Calea Bucureşti, la terminalul RATBV Poienelor, în mai multe staţii RATBV şi în alte locuri.
De altfel, pe strada Mureşenilor, pe care se ajunge la sediul PSD din Piaţa Sfatului, au scris mesajele: „M. V. Popa (Mihai Valentin – n.r.) apără hoţia”, „Orţan apără hoţia”, „Mînzatu apără hoţia”, „Dunca apără hoţia”, iar la intrarea în sediul din Piaţa Sfatului, social-democraţii care au venit la partid au putut citi „PSD Trădează România”.
Tot ieri dimineaţă, braşovenii au mai putut citi, printre altele: „Partidul Salvaţi Deţinuţii”, „Guvernare proastă, emigrarea noastră”, „România, ce dai? Banii, viaţa sau mustaţa?” sau „Fără ordonanţe. Graba strică treaba”.
Mesajele au fost scrise după ce au apărut informaţii că Guvernul ar urma să aprobe marţi o ordonanţă de urgenţă pe amnistie şi graţiere.  Luni seara, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat însă că ar urma să fie aprobat un astfel de act normativ, declarând pentru Digi TV că „i-am întrebat pe doamna premier şi pe domnul ministru al Justiţiei dacă există vreo intenţie de adoptare a unei OUG de graţiere pentru şedinţa de Guvern de mâine (marţi – n.r.). Amândoi au infirmat aceste zvonuri apărute în spaţiul public”. De altfel, Guvernul nu a aprobat ieri un astfel de act normativ, dar presa naţională a lansat informaţia că este posibil ca şi joi să mai fie o şedinţă de Guvern… 

Comentarii

Gagicaru

2018-07-18 16:13:44


Păi cu asemenea actâvâști și actâvâște, așteptăm cu interes, ca pâsâd să deschidă și să inaugureze o casă de curve ,la Brașov , cu tamtamul corespunzător ,cu tăieri de pamblici , cu reduceri de tarif . Ar avea succesuri mari și procenturi mari în sondaje.

Stupid People

2018-07-18 09:06:22


Comportament clasic de cocalar, s-a integrat în "lumea bună", mai are un pic și îl vedem și cu un praf alb pe buza superioară.

Lazar

2018-07-18 08:32:31


Are dreptate Liiceanu,PSD este o MAFIE camuflata in partid.

Cristian

2018-07-18 05:55:28


Dece ar face Dunca exceptie? afisarea luxsului este apanajul cocalarilor,mafiotilor si noilor parveniti cu averi nejustificate are un bun ex.Darius Valcov colectionarul din cimitirul Slatinei.

Willy

2018-07-18 02:03:53


Bravo lui! Daca poate de ce nu? De aia e tara plina de fraieri sa iasa cate unul in evidenta. Pana la urma stau si ma gandesc: azi, maine legile sunt favorabile ciorditului cu onoare nu umplu frigiderul nici rezervorul de ce sa nu ma inscriu intr-un partid sa dau dreptul si sfarrrr in Parlament? Ce, nea Willy nu poate sa apara in Cancan cu ceas Hublot trabuc in mecla, textila fina si bonus flancat de doua prostituate? Traiasca Dragnea papusa israeliana, care prin slugile sale ne scapa de munca si ne ofera sansa unui trai mai bun prin furt. Ca din munca putini s-au imnogatit dar din ciordeala multi s-au facut oameni.

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotional