Curs BNR

1 EUR = 4.9764 RON

1 USD = 4.6687 RON

1 GBP = 5.8125 RON

1 XAU = 357.7647 RON

1 AED = 1.2712 RON

1 AUD = 2.9982 RON

1 BGN = 2.5444 RON

1 BRL = 0.8906 RON

1 CAD = 3.3943 RON

1 CHF = 5.1404 RON

1 CNY = 0.6447 RON

1 CZK = 0.1970 RON

1 DKK = 0.6669 RON

1 EGP = 0.0966 RON

1 HUF = 1.2610 RON

1 INR = 0.0559 RON

1 JPY = 3.0228 RON

1 KRW = 0.3383 RON

1 MDL = 0.2591 RON

1 MXN = 0.2704 RON

1 NOK = 0.4231 RON

1 NZD = 2.7527 RON

1 PLN = 1.1514 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0500 RON

1 SEK = 0.4259 RON

1 TRY = 0.1438 RON

1 UAH = 0.1172 RON

1 XDR = 6.1447 RON

1 ZAR = 0.2433 RON

Editia 8166 - 19 apr 16:38

Hanul Cotul Donului, închis pentru o jumătate de an

Autor: Sorin ŢÎRCĂ

Publicat la 01 februarie 2017

Societatea a fost amendată şi cu 9.000 de lei de către Protecţia Consumatorului, care a făcut ieri public raportul de control după descinderea de joia trecută

Hanul Cotul Donului, închis pentru o jumătate de an

Directorul OPC, Sorin Susanu, şi administratorul de la Cotul Donului, la ultimul control din 26 ianuarie.

După ce comisarii de la Protecţia Consumatorului au descoperit, săptămâna trecută, joi, nereguli importante la Hanul Cotul Donului din Timişu de Sus, ieri, instituţia a dat publicităţii şi concluziile controlului. Unitatea a fost amendată, iar activitatea acesteia suspendată pentru o perioadă de până la 6 luni, interval în care administratorul trebuie să remedieze neregulile sesizate de echipa de control. „În urma controlului a fost aplicată o amendă de 9.000 de lei şi s-a dispus distrugerea tuturor produselor neconforme. De asemenea, s-a dispus suspendarea activităţii pe o perioadă de până la şase luni pentru remedierea deficienţelor”, a declarat Sorin Susanu (foto dreapta), şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov. Reamintim că, la controlul de săptămâna trecută, Sorin Susanu a descoperit carne cu mucegai care era ţinută într-un borcan cu untură şi avea deja culoarea verde. Patronul restaurantului l-a acuzat pe comisarul şef că îl controlează atât de des pentru că i-a cerut o maşină de lux drept mită şi patronul nu ar fi acceptat să dea o asemenea şpagă. Acesta este cel de-al treilea control cu probleme la Cotul Donului în care s-au constatat grave probleme, fiind pentru a doua oară când activitatea unităţii a fost suspendată. Descinderile echipei de control au fost publice, aşa că patronul nu a prea avut cum să ascundă neregulile de ochii lumii.

 

+3 -0

Comentarii

Ilie

2017-02-07 13:35:41


Domnule Cătălin Farkas, spuneți că în bucătărie era murdar. Cine trebuia să facă în bucătărie curățenie? Dvs. pentru ce erați plătit? Printre atribuțiile dvs. se numara și curățenia. Tu și inclusiv bucatarul ați fost dați afară pentru că erați mizerabili, nu respectați programul de lucru și toate certurile și discuțiile cu patronul erau pe tema curățeniei și a consumului de alcool în timpul programului. Îți amintești cat de nespălat erai și cum mirosea pe lângă tine când lucrai pe postul de ospătar și bucătar? Unitatea a avut nenumărate reclamații pe aceasta tema. Îți amintești cat de murdar erai și lucrai mizerabil? Te laudai că ești protejatul șefului și nu faceai nimic. Acesta este adevărul. Nu bate câmpii.

Qwerty

2017-02-03 15:17:48


Stiu mult mai mult,despre cum a facut puscarie,cum a furat aur de italieni,cum a facut contrabanda cu droguri,alcool,cum nu a avut licenta la club (RAGZ),fostul Hacienda

Farkas catalin

2017-02-03 15:14:15


Dupa cateva luni de munca si analizand in gand ce jeg si in ce mizerie lucrez,am decis sa plec,sa imi dau demisia.Am avut cu el un scandal monstru cand am vrut sa imi dau demisia(el voia sa imi desfaca contractul de munca cu litera "I"), eu am auzit care e treaba si l-am luat la intrebari ce si cum facem ca sa nu ajung sa-l iau la bataie si sa plec pur si simplu de acolo,dar sa aflu mai tarziu ca el nu voia sa imi dea banii pe ultima luna(vreo 1000lei)ca sa nu plec (cat de penal sa fii sa gandesti chestia asta?),in fine dupa ce ne-am certat ca la usa cortului,a doua zi am fost la contabilitate,am semnat foaia de demisie si am plecat

Farkas catalin

2017-02-03 15:04:23


Buna ziua,il cunosc destul de bine pe patronul restaurantului (Gheorghe/George Rusu),de ce spun asta pentru ca am lucrat acolo ca ospatar si ca ajutor de bucatar timp de 8luni,pot spune despre el ca este un om fara scrupule pentru el conteaza doar banii,multi bani,si ne aducea alimente alterate,expirate,mucegaite(le lua cu japca sau la sfert de pret),sa nu mai vb de camerele hotelului,vai si amar de ele,si felul cum vorbea cu angajatii,inclusiv cu mine,te lasa rece(tipa la ospatari,injura de morti si de raniti pe bucatar,vorbea urat cu toti),inclusiv cu cel de la receptie care i-a fost alaturi timp de vreo 15ani(Nea Ilie sau cum ii ziceam toti ILIUTA) Bucatarul saracu nu avea nici-o vina,el gatea ce ii aducea patronul,daia mai bea si el cate un paharel de coniac sau vin ca sa mai uite de toate injuraturile pe care le primea zi de zi

cristian

2017-02-01 06:03:36


Dupa atitea suspendari si amenzi propietarul fiind un pericol public primeste in 6 luni inca o sansa nu este corect el va proceda mai deparet la fel.Nu ar trebui sa mai primeasca o autorizare pe viata caci nu a invatat nimic lupul isi schimba parul nu si naravul.

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie