leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6605 RON

1 USD = 3.9612 RON

1 GBP = 5.2134 RON

1 XAU = 152.5446 RON

1 AED = 1.0784 RON

1 AUD = 2.8741 RON

1 BGN = 2.3829 RON

1 BRL = 0.9719 RON

1 CAD = 3.0582 RON

1 CHF = 4.0984 RON

1 CNY = 0.5763 RON

1 CZK = 0.1821 RON

1 DKK = 0.6249 RON

1 EGP = 0.2209 RON

1 HUF = 1.4381 RON

1 INR = 0.0545 RON

1 JPY = 3.5082 RON

1 KRW = 0.3549 RON

1 MDL = 0.2355 RON

1 MXN = 0.2088 RON

1 NOK = 0.4881 RON

1 NZD = 2.6356 RON

1 PLN = 1.0875 RON

1 RSD = 0.0394 RON

1 RUB = 0.0602 RON

1 SEK = 0.4491 RON

1 TRY = 0.6459 RON

1 UAH = 0.1407 RON

1 XDR = 5.5616 RON

1 ZAR = 0.2770 RON

Editia 6812 - 26 sep 14:17

Lună sângerie, pe 27 iulie

Autor:

Publicat la 12 iulie 2018

Lună sângerie, pe 27 iulie

Luna Plină şi eclipsa de Lună vor avea loc pe 27-28 iulie, fiind un fenomen aparte deoarece va fi cea mai lungă eclipsă de Lună din secolul XXI. Eclipsa de Lună va dura o oră şi 43 minute, a afirmat astronomul Bruce McClure.
Eclipsa va fi cu 40 de minute mai lungă decât Superluna albastră sângerie ce a avut loc în ianuarie 2018. McClure estimează că eclipsa totală de Lună va cuprinde eclipse parţiale ce vor începe de la 2:24 p.m. EST (21:24, ora României, n.r.) până la 6:29 p.m. EST (01:29, ora României, n.r.). Eclipsa de Lună 2018 va fi vizibilă pe întregul glob şi va conţine culorile specifice ale unei „Luni sângerii”.
Pe teritoriul României, eclipsa va fi vizibilă în întregime la începutul serii de 27 iulie, iar momentul maxim al eclipsei totale de Lună va avea loc la ora 23:22.

+1 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotional