leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6590 RON

1 USD = 4.1340 RON

1 GBP = 5.3404 RON

1 XAU = 159.4922 RON

1 AED = 1.1255 RON

1 AUD = 2.9748 RON

1 BGN = 2.3821 RON

1 BRL = 1.0870 RON

1 CAD = 3.1236 RON

1 CHF = 4.0924 RON

1 CNY = 0.5945 RON

1 CZK = 0.1794 RON

1 DKK = 0.6243 RON

1 EGP = 0.2308 RON

1 HUF = 1.4427 RON

1 INR = 0.0572 RON

1 JPY = 3.6288 RON

1 KRW = 0.3639 RON

1 MDL = 0.2432 RON

1 MXN = 0.2016 RON

1 NOK = 0.4849 RON

1 NZD = 2.8011 RON

1 PLN = 1.0841 RON

1 RSD = 0.0394 RON

1 RUB = 0.0610 RON

1 SEK = 0.4533 RON

1 TRY = 0.7549 RON

1 UAH = 0.1485 RON

1 XDR = 5.7055 RON

1 ZAR = 0.2868 RON

Editia 6848 - 15 noi 08:11

Proprietarul Salad Box aduce şi lanţul Pep & Pepper la Braşov

Autor: Ovidiu VRÂNCEANU

Publicat la 29 august 2018

Proprietarul Salad Box aduce şi lanţul Pep & Pepper la Braşov

Lanţul de restaurante Pep & Pepper, prezent pe piaţa locală cu şapte unităţi, dintre care cinci în Bucureşti, una la Cluj-Napoca şi una la Constanţa, se va extinde la nivel naţio-nal până la finalul anului cu încă două locaţii în Galaţi şi Sibiu, operate în sistem de franciză.
Compania care operează restaurantele şi-a bugetat afaceri de 2,8 mil. euro pentru 2018, în creştere cu 55% faţă de 2017, a spus Dragoş Mihail, directorul opera-ţional al Pep & Pepper.
„Pentru finalul acestui an vizăm deschiderea primelor locaţii în sistem de franciză la Galaţi şi Sibiu, urmând ca anul viitor să ajungem cu locaţii şi la Iaşi, Braşov şi Timişoara, fie în sistem de franciză, fi în sistem propriu”.
În prezent, toate locaţiile brandului Pep&Pepper sunt operate în sistem propriu, reprezentanţii adăugând că se află în discuţii pentru implementarea sistemului de franciză, „cu tot ce înseamnă el”.
Reţeaua de restaurante Pep&Pepper numără o echipă de 95 de angajaţi, compania aflându-se într-o continuă campanie de recrutare din cauza crizei de forţă de muncă de pe piaţa locală. Din acest motiv s-a decis importul de salariaţi de pe continentul asiatic.
„Având în vedere fluctuaţia de personal din acest domeniu, această problemă este una dintre cele mai critice. Am încercat să stabilizăm această fluctuaţie prin programe de motivare financiară şi altele, iar una din soluţiile abordate în ultima perioadă a fost accesarea forţei de muncă de pe continentul asiatic”.
În ceea ce priveşte traficul mediu pe care îl înregistrează o locaţie Pep&Pepper, acesta este între 300 şi 400 de clienţi, iar cele mai comandate preparate sunt puiul parmigiana, puiul gorgonzola, vita Mongolia şi vită Texas BBQ.
Cea mai mare parte din materia primă, carnea de vită şi de pui, este preluată din fabrica proprie, care se află în Bucureşti, în timp ce legumele şi fructele sunt achiziţionate de la furnizorii locali de profil. „90% din materia primă este achiziţionată din unitatea noastră de producţie de carne de vită şi de pui. Restul de 10%, care este reprezentat de legume şi fructe, îl achiziţionăm de la furnizori locali”.
Brandul Pep&Pepper este deţinut de Dan Isai (32 de ani), un antreprenor clujean cu experienţă pe piaţa HoReCa. El mai deţine brandul Salad Box, o reţea internaţională extinsă pe trei continente, Narcoffee Roasters, reţea de cafenele lansată la Cluj-Napoca, şi lanţul de restaurante Taksim şi Aperto.

+1 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotional