leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6590 RON

1 USD = 4.1340 RON

1 GBP = 5.3404 RON

1 XAU = 159.4922 RON

1 AED = 1.1255 RON

1 AUD = 2.9748 RON

1 BGN = 2.3821 RON

1 BRL = 1.0870 RON

1 CAD = 3.1236 RON

1 CHF = 4.0924 RON

1 CNY = 0.5945 RON

1 CZK = 0.1794 RON

1 DKK = 0.6243 RON

1 EGP = 0.2308 RON

1 HUF = 1.4427 RON

1 INR = 0.0572 RON

1 JPY = 3.6288 RON

1 KRW = 0.3639 RON

1 MDL = 0.2432 RON

1 MXN = 0.2016 RON

1 NOK = 0.4849 RON

1 NZD = 2.8011 RON

1 PLN = 1.0841 RON

1 RSD = 0.0394 RON

1 RUB = 0.0610 RON

1 SEK = 0.4533 RON

1 TRY = 0.7549 RON

1 UAH = 0.1485 RON

1 XDR = 5.7055 RON

1 ZAR = 0.2868 RON

Editia 6847 - 14 noi 16:23

Şcoala internaţională de primăvară dedicată gastronomiei, la Braşov

Autor: Adina CHIRVASĂ

Publicat la 24 aprilie 2018

Peste 40 de studenţi şi profesori din Franţa, Polonia şi România participă la Şcoala de primăvară dedicată gastronomiei, organizată de Asociaţia American European Education în cadrul proiectului European Food Education Season, co-finanţat prin programul european Erasmus+. Şcoala a început de ieri şi se va încheia în 28 aprilie.
Tema centrală - Pădurea Sălbatică, s-a regăsit în toate activităţile planificate pentru participanţi.  Astfel, sunt organizate la sediul American Hotel Academy, demonstraţii culinare de preparate având la bază carnea de vânat, ciupercile sau fructele de pădure. De asemenea, în program sunt incluse competiţii culinare între studenţi, cât şi vizite de studiu în împrejurimi şi degustări de vin spumant. Dezbaterile desfăşurate pe teme precum „Parcursul preparatelor locale până pe masa restaurantelor”, sau „Vânatul. Aspecte etice şi legale”, reunesc studenţi, lectori, antreprenori, maeştrii bucătari şi specialişti în domeniu atât din România, cât şi din Franţa sau Polonia. Scopul lor este de a identifica provocări, dar mai ales de a găsi soluţii şi de a crea un schimb de bune practici între cele trei ţări.
Proiectul „European Food Education Season” este co-finanţat prin programul european Erasmus+ şi are ca obiectiv principal păstrarea moştenirii culinare şi culturale, promovarea şi dezvoltarea educaţiei cu privire la cultura culinară locală. Durata proiectului este de trei ani şi reuneşte şapte parteneri din trei ţări europene.

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotional