leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6559 RON

1 USD = 3.9517 RON

1 GBP = 5.2123 RON

1 XAU = 153.4508 RON

1 AED = 1.0759 RON

1 AUD = 2.8801 RON

1 BGN = 2.3806 RON

1 BRL = 0.9692 RON

1 CAD = 3.0614 RON

1 CHF = 4.1351 RON

1 CNY = 0.5774 RON

1 CZK = 0.1822 RON

1 DKK = 0.6242 RON

1 EGP = 0.2206 RON

1 HUF = 1.4386 RON

1 INR = 0.0547 RON

1 JPY = 3.5050 RON

1 KRW = 0.3541 RON

1 MDL = 0.2364 RON

1 MXN = 0.2093 RON

1 NOK = 0.4852 RON

1 NZD = 2.6455 RON

1 PLN = 1.0851 RON

1 RSD = 0.0394 RON

1 RUB = 0.0595 RON

1 SEK = 0.4496 RON

1 TRY = 0.6306 RON

1 UAH = 0.1409 RON

1 XDR = 5.5550 RON

1 ZAR = 0.2773 RON

Editia 6809 - 21 sep 13:40

Şcoala internaţională de primăvară dedicată gastronomiei, la Braşov

Autor: Adina CHIRVASĂ

Publicat la 24 aprilie 2018

Peste 40 de studenţi şi profesori din Franţa, Polonia şi România participă la Şcoala de primăvară dedicată gastronomiei, organizată de Asociaţia American European Education în cadrul proiectului European Food Education Season, co-finanţat prin programul european Erasmus+. Şcoala a început de ieri şi se va încheia în 28 aprilie.
Tema centrală - Pădurea Sălbatică, s-a regăsit în toate activităţile planificate pentru participanţi.  Astfel, sunt organizate la sediul American Hotel Academy, demonstraţii culinare de preparate având la bază carnea de vânat, ciupercile sau fructele de pădure. De asemenea, în program sunt incluse competiţii culinare între studenţi, cât şi vizite de studiu în împrejurimi şi degustări de vin spumant. Dezbaterile desfăşurate pe teme precum „Parcursul preparatelor locale până pe masa restaurantelor”, sau „Vânatul. Aspecte etice şi legale”, reunesc studenţi, lectori, antreprenori, maeştrii bucătari şi specialişti în domeniu atât din România, cât şi din Franţa sau Polonia. Scopul lor este de a identifica provocări, dar mai ales de a găsi soluţii şi de a crea un schimb de bune practici între cele trei ţări.
Proiectul „European Food Education Season” este co-finanţat prin programul european Erasmus+ şi are ca obiectiv principal păstrarea moştenirii culinare şi culturale, promovarea şi dezvoltarea educaţiei cu privire la cultura culinară locală. Durata proiectului este de trei ani şi reuneşte şapte parteneri din trei ţări europene.

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotional