leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6599 RON

1 USD = 4.1469 RON

1 GBP = 5.3479 RON

1 XAU = 159.6578 RON

1 AED = 1.1291 RON

1 AUD = 2.9851 RON

1 BGN = 2.3826 RON

1 BRL = 1.1008 RON

1 CAD = 3.1326 RON

1 CHF = 4.1011 RON

1 CNY = 0.5960 RON

1 CZK = 0.1795 RON

1 DKK = 0.6246 RON

1 EGP = 0.2310 RON

1 HUF = 1.4438 RON

1 INR = 0.0571 RON

1 JPY = 3.6343 RON

1 KRW = 0.3655 RON

1 MDL = 0.2434 RON

1 MXN = 0.2030 RON

1 NOK = 0.4873 RON

1 NZD = 2.7968 RON

1 PLN = 1.0833 RON

1 RSD = 0.0394 RON

1 RUB = 0.0612 RON

1 SEK = 0.4554 RON

1 TRY = 0.7525 RON

1 UAH = 0.1487 RON

1 XDR = 5.7162 RON

1 ZAR = 0.2864 RON

Editia 6847 - 14 noi 03:18

Sfaturi utile privind achiziţia de imobiliare în Braşov

Autor:

Publicat la 30 mai 2017

Sfaturi utile privind achiziţia de imobiliare în Braşov

Fiecare familie îşi doreşte, cu siguranţă, să înţeleagă pe deplin termenul de acasă. Totuşi, la ora actuală, pentru unele persoane pare aproape imposibil să îşi achiziţioneze o locuinţă proprie, mai ales dacă ne gândim la aspectele ce ţin de neseriozitatea colaboratorilor în acest sens sau de preţurile destul de piperate.
Totuşi, pentru a locui în Braşov, un oraş curat şi liniştit, dar plin de nenumărate obiective turistice, oraşul fiind încărcat cu istoria românilor, se remarcă o soluţie destul de avantajoasă prin proiectele dezvoltatorului imobiliar de top Maurer Imobiliare. Fiind axat pe cele mai bune oferte de imobiliare Brasov, Maurer vine cu o serie de elemente combinate armonios, de interes maxim pentru fiecare persoană sau familie interesată de a îşi îndeplini visul unui cămin propriu:

1. Experienţă în domeniu: această trăsătură este mai mult decât necesară atunci când ne referim la construirea unui cămin pentru o familie. Cu cât experienţa în domeniu este mai mare, cu atât se va asigura din plin calitatea produsului final, şi anume a ansamblurilor rezidenţiale construite. Aşadar, din această privinţă, Maurer Imobiliare este un exemplu de urmat, având peste 10 ani de când activează cu un maximum de succes pe piaţa imobiliară.

2. Profesionalism, corectitudine şi respectare a promisiunilor: atunci când ne referim la construirea unui ansamblu rezidenţial, dar, mai ales la îndeplinirea unui vis ce părea imposibil pentru membrii unor familii, ingredientele cheie ce trebuie în mod definitoriu să se regăsească la un dezvoltator imobiliar sunt profesionalismul, corectitudinea, precum şi respectarea promisiunilor făcute la început de drum. Din nou, Maurer Imobiliare excelează şi din acest punct de vedere.

3. Calitate şi prestigiu: este evident că ne vom adresa întrebarea – „cum poate fi câştigat prestigiul unui dezvoltator imobiliar dacă nu cu ajutorul calităţii serviciilor şi a produselor asigurate clienţilor?”. Ei bine, dacă vorbim despre acest capitol, pe maurerimobiliare.ro vom observa faptul că dezvoltatorul imobiliar de top asigură clienţii pe o perioadă de cinci ani prin calitatea locuinţelor pe care le pune la dispoziţie.

4. Gamă diversificată de opţiuni: în mod cert, atunci când o persoană sau o familie îşi doreşte să îşi achiziţioneze o locuinţă proprie, trebuie să aibă de unde alege varianta cea mai potrivită cu cerinţele sale. Aşadar, Maurer Imobiliare a prevăzut şi acest aspect, astfel încât poate oferi tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a alege dintre garsoniere, studiouri, apartamente cu două camere şi apartamente cu trei camere.

5. Suprafaţa utilă ridicată: unul dintre cele mai importante aspecte ce trebuie considerate la achiziţia unui imobil ţine de suprafeţele utile puse la dispoziţia clienţilor, ca viitori proprietari. Prin oricare dintre variantele de locuinţe menţionate mai sus, echipa Maurer se bucură de succes din acest punct de vedere.

6. Zone sigure: un alt punct de luat în calcul în procesul de cumpărare este legat de siguranţa unei anumite zone în care a fost construit ansamblul rezidenţial. Aşadar, cel mai nou proiect al Maurer Imobiliare este construit într-unul din punctele de interes ale Braşovului care se bucură nu doar de siguranţă, ci şi de alte aspecte favorabile pentru viitorii proprietari (spaţii verzi, zone de transport în apropiere şi multe altele similare).

7. Feedback pozitiv din partea clienţilor cu care s-a colaborat anterior: ce persoană nu poate aprecia un dezvoltator imobiliar având ca punct de reper şi părerile celorlalţi clienţi? La acest capitol, se poate afirma fără reţineri faptul că toate colaborările anterioare ale Maurer Imobiliare din această privinţă au fost caracterizate de îndeplinirea visurilor de o viaţă ale persoanelor ce au apelat la aceste soluţii.

8. Preţurile practicate: un dezvoltator imobiliar de top va înţelege pe deplin dificultăţile pe care o familie le va întâmpina în procesul de îndeplinire a obiectivului unui cămin propriu. Aşadar, preţurile de achiziţie ale imobilelor puse la dispoziţie de Maurer Imobiliare sunt accesibile, iar modalităţile de plată sunt numeroase, astfel încât să se asigure opţiuni diversificate în această privinţă.
Dacă vom lua în calcul toate aceste aspecte prezentate mai sus atunci când dorim achiziţia unei locuinţe proprii, cu siguranţă procesul de cumpărare va fi cu mult mai uşor. De asemenea, este important a se menţiona faptul că în proporţie de 90% apartamentele ce poartă amprenta Maurer Imobiliare sunt vândute încă din faza de proiect, aceast lucru evidenţiind încrederea clienţilor în oferta dezvoltatorului imobiliar.
 

+2 -2

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotional