leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6975 RON

1 USD = 4.1192 RON

1 GBP = 5.3305 RON

1 XAU = 170.2283 RON

1 AED = 1.1214 RON

1 AUD = 2.9602 RON

1 BGN = 2.4018 RON

1 BRL = 1.0983 RON

1 CAD = 3.1066 RON

1 CHF = 4.1441 RON

1 CNY = 0.6079 RON

1 CZK = 0.1837 RON

1 DKK = 0.6293 RON

1 EGP = 0.2302 RON

1 HUF = 1.4745 RON

1 INR = 0.0579 RON

1 JPY = 3.7645 RON

1 KRW = 0.3669 RON

1 MDL = 0.2402 RON

1 MXN = 0.2160 RON

1 NOK = 0.4829 RON

1 NZD = 2.7866 RON

1 PLN = 1.0943 RON

1 RSD = 0.0397 RON

1 RUB = 0.0620 RON

1 SEK = 0.4579 RON

1 TRY = 0.7696 RON

1 UAH = 0.1472 RON

1 XDR = 5.7408 RON

1 ZAR = 0.2981 RON

Editia 6950 - 19 apr 00:19

Sfaturi utile privind achiziţia de imobiliare în Braşov

Autor:

Publicat la 30 mai 2017

Sfaturi utile privind achiziţia de imobiliare în Braşov

Fiecare familie îşi doreşte, cu siguranţă, să înţeleagă pe deplin termenul de acasă. Totuşi, la ora actuală, pentru unele persoane pare aproape imposibil să îşi achiziţioneze o locuinţă proprie, mai ales dacă ne gândim la aspectele ce ţin de neseriozitatea colaboratorilor în acest sens sau de preţurile destul de piperate.
Totuşi, pentru a locui în Braşov, un oraş curat şi liniştit, dar plin de nenumărate obiective turistice, oraşul fiind încărcat cu istoria românilor, se remarcă o soluţie destul de avantajoasă prin proiectele dezvoltatorului imobiliar de top Maurer Imobiliare. Fiind axat pe cele mai bune oferte de imobiliare Brasov, Maurer vine cu o serie de elemente combinate armonios, de interes maxim pentru fiecare persoană sau familie interesată de a îşi îndeplini visul unui cămin propriu:

1. Experienţă în domeniu: această trăsătură este mai mult decât necesară atunci când ne referim la construirea unui cămin pentru o familie. Cu cât experienţa în domeniu este mai mare, cu atât se va asigura din plin calitatea produsului final, şi anume a ansamblurilor rezidenţiale construite. Aşadar, din această privinţă, Maurer Imobiliare este un exemplu de urmat, având peste 10 ani de când activează cu un maximum de succes pe piaţa imobiliară.

2. Profesionalism, corectitudine şi respectare a promisiunilor: atunci când ne referim la construirea unui ansamblu rezidenţial, dar, mai ales la îndeplinirea unui vis ce părea imposibil pentru membrii unor familii, ingredientele cheie ce trebuie în mod definitoriu să se regăsească la un dezvoltator imobiliar sunt profesionalismul, corectitudinea, precum şi respectarea promisiunilor făcute la început de drum. Din nou, Maurer Imobiliare excelează şi din acest punct de vedere.

3. Calitate şi prestigiu: este evident că ne vom adresa întrebarea – „cum poate fi câştigat prestigiul unui dezvoltator imobiliar dacă nu cu ajutorul calităţii serviciilor şi a produselor asigurate clienţilor?”. Ei bine, dacă vorbim despre acest capitol, pe maurerimobiliare.ro vom observa faptul că dezvoltatorul imobiliar de top asigură clienţii pe o perioadă de cinci ani prin calitatea locuinţelor pe care le pune la dispoziţie.

4. Gamă diversificată de opţiuni: în mod cert, atunci când o persoană sau o familie îşi doreşte să îşi achiziţioneze o locuinţă proprie, trebuie să aibă de unde alege varianta cea mai potrivită cu cerinţele sale. Aşadar, Maurer Imobiliare a prevăzut şi acest aspect, astfel încât poate oferi tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a alege dintre garsoniere, studiouri, apartamente cu două camere şi apartamente cu trei camere.

5. Suprafaţa utilă ridicată: unul dintre cele mai importante aspecte ce trebuie considerate la achiziţia unui imobil ţine de suprafeţele utile puse la dispoziţia clienţilor, ca viitori proprietari. Prin oricare dintre variantele de locuinţe menţionate mai sus, echipa Maurer se bucură de succes din acest punct de vedere.

6. Zone sigure: un alt punct de luat în calcul în procesul de cumpărare este legat de siguranţa unei anumite zone în care a fost construit ansamblul rezidenţial. Aşadar, cel mai nou proiect al Maurer Imobiliare este construit într-unul din punctele de interes ale Braşovului care se bucură nu doar de siguranţă, ci şi de alte aspecte favorabile pentru viitorii proprietari (spaţii verzi, zone de transport în apropiere şi multe altele similare).

7. Feedback pozitiv din partea clienţilor cu care s-a colaborat anterior: ce persoană nu poate aprecia un dezvoltator imobiliar având ca punct de reper şi părerile celorlalţi clienţi? La acest capitol, se poate afirma fără reţineri faptul că toate colaborările anterioare ale Maurer Imobiliare din această privinţă au fost caracterizate de îndeplinirea visurilor de o viaţă ale persoanelor ce au apelat la aceste soluţii.

8. Preţurile practicate: un dezvoltator imobiliar de top va înţelege pe deplin dificultăţile pe care o familie le va întâmpina în procesul de îndeplinire a obiectivului unui cămin propriu. Aşadar, preţurile de achiziţie ale imobilelor puse la dispoziţie de Maurer Imobiliare sunt accesibile, iar modalităţile de plată sunt numeroase, astfel încât să se asigure opţiuni diversificate în această privinţă.
Dacă vom lua în calcul toate aceste aspecte prezentate mai sus atunci când dorim achiziţia unei locuinţe proprii, cu siguranţă procesul de cumpărare va fi cu mult mai uşor. De asemenea, este important a se menţiona faptul că în proporţie de 90% apartamentele ce poartă amprenta Maurer Imobiliare sunt vândute încă din faza de proiect, aceast lucru evidenţiind încrederea clienţilor în oferta dezvoltatorului imobiliar.
 

+2 -2

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotional