leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6975 RON

1 USD = 4.1192 RON

1 GBP = 5.3305 RON

1 XAU = 170.2283 RON

1 AED = 1.1214 RON

1 AUD = 2.9602 RON

1 BGN = 2.4018 RON

1 BRL = 1.0983 RON

1 CAD = 3.1066 RON

1 CHF = 4.1441 RON

1 CNY = 0.6079 RON

1 CZK = 0.1837 RON

1 DKK = 0.6293 RON

1 EGP = 0.2302 RON

1 HUF = 1.4745 RON

1 INR = 0.0579 RON

1 JPY = 3.7645 RON

1 KRW = 0.3669 RON

1 MDL = 0.2402 RON

1 MXN = 0.2160 RON

1 NOK = 0.4829 RON

1 NZD = 2.7866 RON

1 PLN = 1.0943 RON

1 RSD = 0.0397 RON

1 RUB = 0.0620 RON

1 SEK = 0.4579 RON

1 TRY = 0.7696 RON

1 UAH = 0.1472 RON

1 XDR = 5.7408 RON

1 ZAR = 0.2981 RON

Editia 6905 - 15 feb 11:23

Specialiştii de la ANNA CORI îţi sugerează cum să te orientezi corect către perechea de cizme adecvată sezonului rece

Autor:

Publicat la 06 decembrie 2018

Specialiştii de la ANNA CORI îţi sugerează cum să te orientezi corect către perechea de cizme adecvată sezonului rece

Suntem foarte aproape de momentul instalării sezonului rece, iar siguranţa şi sănătatea noastră depinde foarte mult de încălţămintea pe care decidem să o purtăm. Aceasta trebuie să fie cât mai potrivită pentru a ne proteja când mergem pe gheaţă, dar şi suficient de groasă, încât să ne asigure un nivel optim de căldură. Cizmele, ghetele şi botinele sunt cunoscute ca fiind cele mai adecvate în această perioadă deoarece nu sunt doar confortabile, ci şi foarte trendy dacă ştii cum să le asortezi corect.

Cizmele sunt cele care de foarte multe ori reprezintă o reală problemă pentru doamne şi domnişoare atunci când trebuie să le aleagă datorită faptului că există mai multe aspecte care trebuie avute în vedere cu privire la forma corpului. O pereche de cizme poate să scoată foarte uşor în evidenţă calităţile fizice ale unei femei, cum totodată şi la fel de simplu o vor dezavantaja, accentuându-i defectele.

În momentul în care trebuie să aibă loc o alegere cu privire la perechea de cizme potrivite, trebuie să se respecte atât criteriile ce dictează un anumit standard al tendinţelor, cât şi cele legate de calitatea şi nivelul de protecţie împotriva frigului şi a zăpezii.

Sfaturi despre cum alegem cizmele de iarnă
Magazinul online www.annacori.com se caracterizează printr-o diversitate impresionantă a modelelor de ghete, botine şi cizme disponibile care acaparează prin cele mai feminine detalii, eleganţa cromatică, confortul materialului şi rafinamentul tocurilor. Orientarea către o pereche de cizme nu trebuie însă să se potrivească doar gusturilor viitoarei posesoare, ci şi piciorului.

În primul rând, calitatea este cea care reprezintă un factor decizional deoarece modelele din piele naturală sunt cele mai apreciate şi recomandate de specialişti pentru că sunt impermeabile, rezistente, confortabile şi simplu de curăţat. Materialele sintetice sunt predispuse mult mai uşor murdăriei şi sunt totodată şi foarte pretenţioase când vine vorba de curăţare.

Pentru garantarea unui confort absolut, este foarte indicat ca talpa plată să fie prezentă în rândul cizmelor de iarnă. O talpă plată, groasă şi suficient de flexibilă, cu striaţii mai adânci, oferă posibilitatea unui mers mai uşor prin zăpadă fără a exista niciun risc de alunecare. Cizmele cu toc fac parte din categoria celor mai elegante modele de încălţăminte, indiferent de sezon, însă ele sunt foarte potrivite atunci când drumul pe care îl avem de parcurs nu este unul prea complicat.

Forma piciorului are de asemenea un rol important pentru că este esenţial ca modul în care se mulează cizma de-a lungul piciorului să confere un aspect estetic în armonie cu trăsăturile purtătoarei. Femeile cu glezna mai groasă pot opta pentru o pereche de cizme în linie dreaptă, încât să nu se contureze pe glezna şi să îi evidenţieze grosimea. În schimb, posesoarele unor glezne subţiri pot alege încălţămintea care implică flexibilitate în jurul gleznei; de asemenea, cataramele sau supraelasticul scot în evidenţă foarte elegant supleţea şi curbura frumoasă a picioarelor.

Colecţia de cizme ANNA CORI
Celebrul brand ANNA CORI prezintă o poveste ce defineşte în totalitate eleganţa, rafinamentul şi feminitatea, indiferent de sezon sau de moment. Orice femeie care a avut prilejul de a le purta recunoaşte că fiecare pas reprezintă un adevărat răsfăţ. Acest lucru se aplică în totalitate şi cizmelor care sunt favoritele doamnelor şi domnişoarelor în sezonul rece.

Vedetele iernii, cizmele disponibile în cadrul acestui magazin sunt caracterizate prin diversitatea modelelor, culorilor şi a stilului pe care îl adoptă. Materialul stretch reprezintă un trend în această colecţie, alcătuind stilul unei cizme foarte lungi ce conturează întreg piciorul, mulându-se perfect şi evidenţiind liniile feminine. În egală măsură, sunt şi foarte confortabile, întrucât nu oferă senzaţia de picior încărcat, materialul contribuind foarte mult în acest sens.

Un look impresionant este oferit şi de cizmele cu talpă plată sau cele cu un toc modest. Prin design-ul simplist sunt o etichetă a eleganţei în decorul rece de toamnă sau chiar în cel de iarnă.

Tehnica atentă de prelucrare a materialului înalt calitativ surprinde prin rezultate sofisticate în cazul cunoscutului brand ANNA CORI. Confortul piciorului este asigurat, indiferent de încărcătură detaliilor existente, iar testul rezistenţei în timp este trecut cu brio fără a se produce efecte vizibile de degradare sau deteriorare, întreţinerea corespunzătoare având şi ea un rol important în acest sens. (P)

 

+2 -1

Comentarii

Costea Ion

2018-12-06 16:37:01


Puneți „(P)”-ul la sfârșitul titlului, nu la sfârșitul articolului.

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotional