leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.6975 RON

1 USD = 4.1192 RON

1 GBP = 5.3305 RON

1 XAU = 170.2283 RON

1 AED = 1.1214 RON

1 AUD = 2.9602 RON

1 BGN = 2.4018 RON

1 BRL = 1.0983 RON

1 CAD = 3.1066 RON

1 CHF = 4.1441 RON

1 CNY = 0.6079 RON

1 CZK = 0.1837 RON

1 DKK = 0.6293 RON

1 EGP = 0.2302 RON

1 HUF = 1.4745 RON

1 INR = 0.0579 RON

1 JPY = 3.7645 RON

1 KRW = 0.3669 RON

1 MDL = 0.2402 RON

1 MXN = 0.2160 RON

1 NOK = 0.4829 RON

1 NZD = 2.7866 RON

1 PLN = 1.0943 RON

1 RSD = 0.0397 RON

1 RUB = 0.0620 RON

1 SEK = 0.4579 RON

1 TRY = 0.7696 RON

1 UAH = 0.1472 RON

1 XDR = 5.7408 RON

1 ZAR = 0.2981 RON

Editia 6905 - 15 feb 05:10

Tatăl unei jurnaliste din Făgăraş, bătut cu bestialitate de edilii din Hârseni

Autor: Sorin ŢÎRCĂ

Publicat la 20 august 2018

Cei doi edili neagă acuzaţiile, însă victima a depus o plângere penală împotriva lor

Tatăl unei jurnaliste din Făgăraş, bătut cu bestialitate de edilii din Hârseni

Primarul şi, mai apoi, viceprimarul din Hârseni l-au bătut crunt pe tatăl Iuliei Grecu, reporter la TV Făgăraş. După ce i-au aplicat o corecţie extrem de serioasă, edilii l-au abandonat pe marginea drumului, lăsându-l cu vânătăi şi plin de sânge. Acuzaţiile sunt extrem de grave şi vin din partea colegei noastre, Iulia Grecu, care le-a adresat o scrisoare deschisă primarului Mihai Oltean şi viceprimarului Ovidiu Beleaua, în care îi acuză de minciună, după ce aceştia au contrazis martorii şi îi întreabă de ce au ales să acţioneze cu violenţă.

„Corecţie” pentru că l-ar fi lovit pe copilul primarului
Iulia Grecu spune că tatăl său l-a lovit pe copilul primarului, însă a fost vorba doar de o greşeală, iar fiul edilului s-a ales cu o zgârietură superficială de un milimetru, potrivit medicilor de la Spitalul Municipal Făgăraş. Pe pagina de facebook, jurnalista scrie că „disperarea, spaima, teama şi tristeţea nu vor fi şterse din memorie”, în urma loviturilor primite de tatăl ei.
Incidentul a avut loc miercuri, iar victima de 55 de ani a ajuns, vineri, la Spitalul de Urgenţă Braşov, cu un traumatism cranio-cerebral acut, comoţie cerebrală şi mai multe fracturi. Primarul din Hârseni ar fi tăbărât pe tatăl jurnalistei cu pumnii şi picioarele, după ce i-a fost lovit copilul, potrivit martorilor. Omul a scăpat cumva din mâinile edilului şef şi a fugit acasă, însă abia aici a început adevăratul coşmar. În faţa porţii a dat de viceprimarul Ovidiu Beleaua, care l-a bătut, l-a urcat în maşină şi l-a abandonat pe marginea drumului, plin de sânge, potrivit celor povestit de victimă fiicei sale.
Cei doi edili neagă acuzaţiile, însă victima a depus o plângere penală pe numele lor pentru lovire şi alte violenţe.Scrisoare deschisă
Pe pagina de facebook, Iulia Grecu le-a adresat o scrisoare deschisă celor doi edili. „Sunt o persoană care nu prea vorbeşte în public, dar câteodată îmi vine să urlu. Pentru cei care au văzut ştirea şi s-au întrebat «oare e tatăl Iuliei?». Da, este. Recunosc, tatăl meu nu e perfect, departe de a fi, dar e cel mai bun pentru mine, prin simplul fapt că există! Să «joci» un om în picioare doar pentru că POŢI, eu asta nu o înţeleg şi nu o voi înţelege NICIODATĂ. Sunt rănită până în cele mai mici «încăperi» ale sufletului. Disperarea, spaima, teama, tristeţea pe care eu şi familia mea le-am trăit nu vor fi şterse din memorie şi din inimă NICIODATĂ. Inclusiv fetele mele, de 4 şi 6 ani, care au trăit şocul vieţii lor, să-şi vadă bunicul bătut în ultimul hal! De ce, domnule Mihai Oltean? Sunteţi un om căruia nu i-am făcut decât bine. Şi eu am copii, şi au fost victime ale unor accidente stupide în care au fost implicate persoane adulte, dar pentru asta, nu am sărit să le iau la bătaie, mai ales că, din spusele medicilor, fiul d-voastră nu are decât o zgârietură de 1 mm, în urma «lovirii» pe care tatăl meu, cu SIGURANŢĂ, a făcut-o din GREŞEALĂ şi care se pare că a generat «corecţia». Cum puteţi declara în faţa oamenilor care au încredere în d-voastră, că doar l-aţi împins şi i-aţi atras atenţia, când o parte din acei oameni chiar s-au opus să nu-l «omorâţi» cum ati ţipat că veţi face? Chiar domnul viceprimar susţine că l-a şters de sânge, în declaraţia în care spune că el nu a făcut nimic. Sânge de la o simplă împingere nu am auzit, în toată activitatea mea jurnalistică (şi credeţi-mă că am văzut multe). Domnule viceprimar Ovidiu Beleaua, minţi cu neruşinare. Nu îţi trebuie şcoli «înalte» că să îţi dai seama. […] Ovidiu Beleaua poate ai şi tu tată, îţi cer un singur lucru, fă un exerciţiu şi imaginează-ţi-l bătut şi abandonat ca un câine, pe marginea unei văi. Eu vreau doar să se facă dreptate, ATÂT! Edili ai Primăriei Hârseni, ceea ce s-a întâmplat nu vă face cinste, nici ca reprezentanţi ai comunităţii din comuna Hârseni şi nici ca oameni adulţi care ar trebui să aibă în PRIMUL RÂND respect faţă de oamenii mai in vârstă, nicidecum să-i calce în picioare. Asta spune multe despre calitatea voastră ca oameni. Vă doresc o zi bună tuturor. Dumnezeu va avea grijă de fiecare în parte şi fiecare va fi răsplătit sau pedepsit pentru ceea ce a făcut. Aşteptăm ca legea să «vorbească». Le mulţumim mult tuturor celor care ne-au sprijinit în aceste momente şi ştiu sigur că ei sunt printre cei care citesc acest mesaj, oameni minunaţi care încă mai au în ei ceea ce se cheamă SUFLET”, a postat Iulia pe pagina de facebook.

+2 -3

Comentarii

Costea Ion

2018-08-20 20:21:50


Faptul că este tatăl uneia din „presă” este irelevant. Mardeiașii trebuie să răspundă în fața legii.

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotional