Curs BNR

1 EUR = 4.9763 RON

1 USD = 4.6625 RON

1 GBP = 5.8158 RON

1 XAU = 356.8680 RON

1 AED = 1.2695 RON

1 AUD = 3.0043 RON

1 BGN = 2.5443 RON

1 BRL = 0.8909 RON

1 CAD = 3.3895 RON

1 CHF = 5.1291 RON

1 CNY = 0.6441 RON

1 CZK = 0.1968 RON

1 DKK = 0.6670 RON

1 EGP = 0.0960 RON

1 HUF = 1.2637 RON

1 INR = 0.0558 RON

1 JPY = 3.0201 RON

1 KRW = 0.3392 RON

1 MDL = 0.2616 RON

1 MXN = 0.2750 RON

1 NOK = 0.4235 RON

1 NZD = 2.7635 RON

1 PLN = 1.1489 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0495 RON

1 SEK = 0.4281 RON

1 TRY = 0.1436 RON

1 UAH = 0.1177 RON

1 XDR = 6.1402 RON

1 ZAR = 0.2449 RON

Editia 8166 - 19 apr 09:56

Cum se congelează corect mărarul şi pătrunjelul

Autor:

Publicat la 07 august 2019

Multe gospodine au obiceiul să pună verdeaţă la congelator, însă procedeul de a o depozita în punguţe este total greşit, spun nutriţioniştii. Iată câteva reguli pentru a congela corect verdeaţa: se folosesc cutii de plastic, cu capac care se închid bine, iar verdeaţa trebuie să fie spălată bine sub jet de apă, potrivit likeachef.biz. Cutia trebuie să fie plină cu verdeţuri tocate şi foarte bine scurse de apă. Dacă rămâne apă pe frunze, cristalele de gheaţă vor afecta calitatea frunzelor. Când foloseşti verdeţurile congelate, scoate cu furculiţa o bucată şi pune-o direct congelată în mâncarea fierbinte la final.
 

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie