Curs BNR

1 EUR = 4.9763 RON

1 USD = 4.6386 RON

1 GBP = 5.8067 RON

1 XAU = 346.8933 RON

1 AED = 1.2629 RON

1 AUD = 3.0283 RON

1 BGN = 2.5444 RON

1 BRL = 0.9012 RON

1 CAD = 3.3920 RON

1 CHF = 5.0843 RON

1 CNY = 0.6401 RON

1 CZK = 0.1974 RON

1 DKK = 0.6672 RON

1 EGP = 0.0968 RON

1 HUF = 1.2671 RON

1 INR = 0.0557 RON

1 JPY = 2.9797 RON

1 KRW = 0.3376 RON

1 MDL = 0.2601 RON

1 MXN = 0.2723 RON

1 NOK = 0.4234 RON

1 NZD = 2.7650 RON

1 PLN = 1.1532 RON

1 RSD = 0.0425 RON

1 RUB = 0.0503 RON

1 SEK = 0.4274 RON

1 TRY = 0.1430 RON

1 UAH = 0.1170 RON

1 XDR = 6.1159 RON

1 ZAR = 0.2442 RON

Editia 8171 - 26 apr 12:29

De încercat

Autor:

Publicat la 01 martie 2017

Un simplu ingredient şi legumele tale trase la tigaie vor fi mai savuroase ca niciodată.
Morcovii, conopida, broccoli, ceapa sau alte legume pe care le rumeneşti la tigaie se pot transforma în cea mai delicioasă mâncare, dacă pe lângă clasicele piper, sare şi ulei de măsline adaugi şi câţiva stropi de oţet. Aciditatea dură a oţetului va dispărea în timpul procesului de gătire, iar legumele vor prinde un gust dulceag şi cu personalitate, în acelaşi timp. Poţi folosi orice tip de oţet, de la balsamic până la cel de mere. Jamie Oliver e fan.
 

+0 -0

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie