Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7269 - 13 aug 17:02

Motive să alegi mobila la comandă

Autor:

Publicat la 16 aprilie 2019

Motive să alegi mobila la comandă

După o zi obositoare la muncă, singurul lucru pe care ni-l dorim este să ne simţim relaxaţi şi să petrecem timp alături de familie în spaţiul nostru intim şi confortabil. Pentru că ne dorim atât de mult să amenajăm casă într-un mod original şi unic, care să nu se demodeze, alegerea unui stil potrivit şi implicit a pieselor de mobilier reprezintă o provocare destul de mare.
Aspectul estetic al mobilei trebuie să se găsească într-un perfect echilibru cu funcţionalitatea ei, dar trebuie să integreze corect şi spaţiului care îi este destinat. Graţie acestor motive, specialiştii aduc argumente pro mobilei la comandă.
Cei care sunt pregătiţi să îşi amenajeze căminul, pot afla că că mobila la comandă reprezintă una din variantele cele mai bune. Acest tip de mobilier constituie soluţia ideală în vederea folosirii eficiente a spaţiului unei locuinţe. În general, o persoană care este dispusă să facă anumite transformări prin casă, caută o firmă care produce piese de mobilier. După un research detaliat al ofertelor care se găsesc în domeniu, ce are în vedere calitatea materialelor utilizate, designul, profesionalismul firmei şi preţul final, se poate realiza alegerea firmei care se conformează cerinţelor noastre şi se încadrează în limita bugetului nostru.

Ce este mobila executată la comandă?
În primul rând, mobila la comandă Bucureşti poate fi considerată ca o alternativă a mobilei de serie care se execută pe baza unor dimensiuni şi culori standard, respectiv mobila întâlnită în showroom-urile de specialitate. Mobila la comandă vine cu avantajul că oferă oportunitatea de a-ţi personaliza într-o foarte mare măsură orice proiect, indiferent că este vorba de living, bucătărie, dormitor sau dressingul pentru haine.
Se încadrează corespunzător spaţiului disponibil, garantând posibilitatea de crea designul şi structură pe baza caracteristicilor spaţiului destinat. Altfel spus, mobila la comandă se desfăşoară cu luarea în considerarea a dorinţelor şi necesităţilor pe care orice client le are, garantând o flexibilitate din orice punct de vedere: culori, design sau accesorizare.
Mobilierul realizat la comandă este tot mai popular şi căutat pentru designul caselor noastre. Acest lucru se datorează costurilor nu prea ridicate, dar şi faptului că mulţi dintre noi ne dorim să avem piese de mobilier originale, care nu se mai găsesc şi înalte locuinţe. Dincolo de toate aceste aspecte, mobilierul făcut la comandă prezintă şi anumite dezavantaje.

Avantajele şi dezavantajele mobilierului la comandă
Pe lângă toate aceste beneficii pe care le oferă, mobilierul la comandă asigură o gamă largă de produse din care putem să alegem, fiind posibilă şi personalizarea produsului final.
Cu toate că piesele de mobilier executate la comandă au nevoie de mai mult timp decât mobilierul achiziţionat din showroom-uri, întrucât odată ce încep măsurătorile şi elaborarea proiectului, pot să treacă şi câteva luni până la definitivarea comenzii, serviciile de mobilă la comandă îţi garantează faptul că vei dispune de obiectele potrivite stilului şi preferinţelor tale. Îţi poţi lăsa amprenta pe detalii, aducând o notă personală atunci când vine vorba de mânere, cutii de depozitare sau sertare interioare.
Chiar dacă e mai greu de crezut, mobila la comandă este mai convenabilă la preţ decât cea pe care o comanzi gata făcută. În plus, în cazul mobilierului realizat la comandă, vei avea şansa de a negocia şi de a rămâne cu o sumă importantă de bani în mână, iar majoritatea dintre firme sunt de acord să primească plată în rate, astfel că nu va trebui să te preocupi dacă bugetul tău este sau nu, la acel moment, suficient de consistent.
Precizia constituie un alt avantaj al mobilierului la comandă; fiindcă mobilă care se găseşte în comerţ prezintă măsuri standard, există o mare posibilitate ca o anumită piesa de mobilier să nu se încadreze spaţiului destinat.
Dezavantajele care pot exista atunci când vine vorba de mobilă la comandă se referă faptul că există riscul de a nu obţine întocmai ceea ce aştepţi. Comparativ cu produsul finit care se află în showroom, cea realizată la comandă nu va prezenta siguranţa de a ieşi întocmai aşa cum îţi doreai.
De asemenea, mai este şi problema legată de timp, pentru că această operaţiune poate dura mai mult decât ai fi anticipat. În cazul în care te grăbeşti şi ai discutat cu firma ce se va ocupa de executarea prestaţiei, există posibilitatea să survină diverse lucruri ce vor amâna data stabilită.

În vederea evitării acestor dezavantaje, un rol important îl are nivelul de profesionalism al firmei. Promobila.com garantează servicii de înaltă calitate, care nu dezamăgesc niciodată clienţii, dispunând de toate resursele necesare pentru a oferi rezultate cât mai bune.


 

+3 -5

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional