Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7264 - 06 aug 15:34

Sunt cadourile personalizate alegeri bune şi în cazul copiilor?

Autor:

Publicat la 23 noiembrie 2018

Sunt cadourile personalizate alegeri bune şi în cazul copiilor?

Părinţii sunt emoţionaţi când vine vorba despre copii, ai lor sau nu.   Universul însuşi se închină în faţa lor, lumea le zâmbeşte şi totul este plin de culoare – este destul de greu să îţi defineşti cuvintele potrivite pentru ei. Cert este că totul se rezumă la emoţie şi la dorinţa poate de a opri timpul în loc pentru ca bucuria unor momente să fie infinită. În numele unor astfel de dorinţe este cert că un cadou personalizat va putea fi expresia stărilor şi emoţiilor vis a vis de universul copiilor.

Copiii nu ţin cont în mod special de detalii şi de faptul că un adult s-a preocupat să graveze ceva. Însă vor aprecia acele cadouri utile, acele cadouri cu personaje favorite, acele cadouri pe care şi le doreau. Când însă mai multe concepte se împletesc şi rezultă cadouri personalizate copii mulţumirea este şi de partea celui care le alege, precum şi din postura de destinatar.


Nişa cadourilor personalizate
Se distinge în ultima vreme o preocupare extraodinară când vine vorba de tipurile de cadouri alese. Acestea sunt o înglobare de concepte, de idei şi teme de inspiraţie. Parcă nu mai au acelaşi rol cadourile dacă nu demonstrează că au fost alese cu grijă şi minuţioasă atenţie. A ajuns astfel o nouă modă, care pune mai mare accent pe stil, pe graţie şi pe modul în care un cadou se dovedeşte a fi o surpriză cu dedicaţie.

Desigur, primul gând despre cadourile personalizate se referă la cele gravate, cele cu fotografii personale şi care pot fi mai degrabă la cadourile potrivite pentru cei dragi, adulţi. Pot acestea fi idei potrivite pentru cadourile destinate copiilor? Ghizbi.ro demonstrează că se poate. Magazinul online vestit deja pentru gama sa de produse nu exclude categoria cadourilor pentru botez şi pentru copii.

Încă de la apariţia unui nou membru într-o familie bucuria nespusă şi dorinţa de a transmite gânduri bune poate însemna şi alegerea unui cadou sugestiv. O astfel de preferinţă este tot mai populară mai cu seamă pentru că în trecut la un astfel de moment era musai vizita la familia cu pricina, aducând roade şi bunuri, menite să fie un ajutor pentru familie. În stil modern însă acest tip de ritual este înlocuit cu un gest drăguţ de a oferi un cadou ce echivalează desigur cu urările de bine.

 

Când este momentul potrivit să alegi un astfel de cadou
Invitaţia la botez este clar urmată de dorinţa de a găsi acel ceva ce se pretează unui astfel de moment. Iată şi timpul potrivit pentru un cadou personalizat. Câteva idei pot fi:

Ramă foto
Aceasta poate fi din lemn cu personalizare interesantă pe această suprafaţă sau cu fotografie pe hârtie, canvas sau aluminiu. Nici plexiglasul nu este mai prejos, un stil modern ce poate deveni un soi de decoraţiune de tip trofeu ce va fi expus cu mândrie în living.

Cană personalizată
Aceasta deserveşte unui scop practic şi este apreciată de cei cu un astfel de stil de viaţă. Dacă este şi termosensibilă cu atât mai bine, pentru că va fi mai interesantă.

Cadouri specifice pentru copii, jocuri şi jucării
În fapt când vine vorba de copii automat gândul îţi este la joc şi joacă. Astfel, un cadou intuit ca fiind potrivit se va referi la o astfel de categorie. Pentru a fi în ton cu vremurile şi pentru a miza pe ceva ce absolut va fi pe placul tuturor se poate alege un ursuleţ de pluş ce va purta un tricou personalizat sau o kendamă inscripţionată cu numele destinatarului.


Preţuri
Cadourile personalizate sunt mai accesibile decât par la prima vedere. Depinde în principiu de tipul de cadou ales şi ce metodă se alege pentru a personaliza.  Având în vedere că unele sunt chiar lucruri utile pentru oricine se pare că îşi merită toţi banii. Există însă opţiuni pentru orice tip de buget, mai ales în cadrul magazinelor de specialitate cu opţiuni diverse. Ghizbi.ro este doar un exemplu în acest sens.

Sunt preferate de asemenea ambalajele atent selecţionate, pentru că primul impact pe care îl are cadoul este cel de prezentare. De preferat, pentru a merge până la capăt cu această misiune, este de a alege ambalarea oferită de magazinul din cadrul căruia se va realiza şi achiziţia – o mână pricepută va şti cum să accentueze detaliile şi să plaseze o fundă, astfel încât să nu pară fără stil.

 

+2 -1

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotionalbanner promotional