leasing@afiparkbrasov.ro leasing@afiparkbrasov.ro

Curs BNR

1 EUR = 4.7218 RON

1 USD = 4.2434 RON

1 GBP = 5.2941 RON

1 XAU = 194.6143 RON

1 AED = 1.1552 RON

1 AUD = 2.9577 RON

1 BGN = 2.4142 RON

1 BRL = 1.1247 RON

1 CAD = 3.2319 RON

1 CHF = 4.2986 RON

1 CNY = 0.6172 RON

1 CZK = 0.1852 RON

1 DKK = 0.6325 RON

1 EGP = 0.2556 RON

1 HUF = 1.4518 RON

1 INR = 0.0615 RON

1 JPY = 3.9255 RON

1 KRW = 0.3591 RON

1 MDL = 0.2415 RON

1 MXN = 0.2225 RON

1 NOK = 0.4901 RON

1 NZD = 2.8374 RON

1 PLN = 1.1104 RON

1 RSD = 0.0401 RON

1 RUB = 0.0673 RON

1 SEK = 0.4492 RON

1 TRY = 0.7418 RON

1 UAH = 0.1664 RON

1 XDR = 5.8479 RON

1 ZAR = 0.3042 RON

Editia 7032 - 23 aug 07:19

Un alt set de blocuri în vârful muntelui

Autor:

Publicat la 15 martie 2018

Zonă privată de 8 blocuri cu acces direct din Drumul Poienii

Un alt set de blocuri în vârful muntelui
Echipa de arhitecţi Redesign a anunţat lansarea proiectului imobiliar Stejeriş, un ansamblu de 82 de apartamente, duplexuri şi penthouse-uri ce va fi amplasat în zona veche a Braşovului, „o zonă în care relieful şi vegetaţia completează densitatea redusă a construcţiilor pentru a crea un microclimat ideal de locuire, întreaga zonă având un caracter rezidenţial exclusivist”. Stejeriş va fi poziţionat între Aleea Dealul Spirii şi Strada Piscului, cu acces direct din Drumul Poienii. Investiţia totală în proiect este estimată la 15 milioane de euro.
Stejeriş va fi compus din 8 clădiri cu regim mic de înălţime, formând o comunitate cu acces controlat, spaţii verzi private şi comune, alei interioare şi locuri de parcare în subteran. Toate apartamentele sunt orientate către sud, cu vedere spre vârful Tâmpa, centrul Braşovului şi vârful Postăvaru. Suprafeţele utile ale apartamentelor încep de la 53 mp şi ajung până la 263 mp. Fiecare apartament va avea grădină şi/sau terasă proprii. Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.
„Stejeriş va fi un produs imobiliar premium, în linie cu specificul exclusivist al zonei. (...) Deşi Planul Urbanistic Zonal prevede un Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT) de 1,4, am ales să proiectăm Stejeriş la un CUT de sub 1, ceea ce se simte în suprafaţa generoasă a spaţiilor verzi, ce ocupă peste 50% din suprafaţa terenului şi în volumele mici, sculptate ale clădirilor”, a declarat Daniel Popescu, managing partner Redesign.
+1 -7

Comentarii

nu este nici un comentariu

Adaugă un comentariu

(nu va aparea pe site)
loading

Din aceeași categorie

banner promotional